Metso España, S.A. - Premses per a metalls i ferralla

Metso Minerals-Plantas Trituradoras Etapress

Premses empaquetadoras: amb capacitat de producció de fins a 50 t/h

Fotografia de Premses empaquetadoras
Les premses empaquetadoras són premses hidràuliques de triple compactació i amb porta d'expulsió. Són capaços de premsar una àmplia varietat de ferralla com a xapes d'acer, llautó, coure i ferralla d'alumini, la qual és generada en treballs d'estampació, refineries així com plantes de la indústria del reciclatge de ferralla i transformant-la en paquets d'alta densitat.

Les possibles aplicacions per als models de premses empaquetadoras abasten des del seu funcionament en plantes de processament de ferralla fins a la seva integració en cadenes de producció de plantes de premsatge –amb alimentació i descàrrega automàtica i funcionament les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana– en les quals la ferralla metàl·lica acumulada és compactada in situ en paquets de gran densitat.

Disponibles diferents models: premses amb una caixa de premsatge de 0,9 m3, fins a premses més grans, amb una caixa de premsatge de 19,2 m3. Els conceptes d'accionament i control d'aquestes premses de ferralla permeten un funcionament molt eficient, amb un consum d'energia molt baix i la màxima capacitat de producció.

Dades tècniques:

- Capacitat: fins a 50 t/h

- Paquets per hora: fins a 144

- Alumini: fins a 20 t/h