Epiroc, S.L.U. - Martells hidràulics

Epiroc SB 702

Martell hidràulic: de 700 kg de cos monobloque

Fotografia de Martell hidràulic
El martell hidràulic d'alt rendiment d'Atles Copco, el SB 702, facilita una àmplia gamma de treballs de jardineria i paisatgisme, construcció i demolició. Una intensa labor d'investigació, un disseny innovador del producte i el saber fer d'Atles Copco en el camp de la tecnologia de destrossadors hidràulics, ha donat lloc a un menor consum de combustible, menors vibracions i menor soroll.

L'aspecte diferenciador del SB 702 és el seu cos sòlid. Aquesta carcassa d'una sola peça converteix als martells SB en eines extremadament compactes i fàcils de manejar. El mecanisme de percussió i el sistema de guia estan integrats en un únic bloc d'acer, eliminant la necessitat de perns laterals. L'acumulador integrat i sense manteniment és fàcilment accessible i està ben protegit contra els cops i les vibracions.

El SB 702 treballa amb una àmplia varietat de cabals pel que pot ser instal·lat en diferents màquines portadores. En cas de produir-se una sobrecàrrega hidràulica, el SB 702 està protegit per una vàlvula integrada que evita danys i parades de producció.

El SB 702 és fàcil d'instal·lar i està sempre llest per a l'acció. Requereix molt poc manteniment i quan és necessari, és molt fàcil de mantenir. Els retenedores dobles, per exemple, minimitzen la tensió i el desgast de les eines. El canvi de l'eina es realitza fàcilment gràcies al sistema de tancament patentat del retenedor, mentre que la substitució del casquillo flotant de l'eina ho pot realitzar l'operari in situ amb eines estàndard manuals.

Gràcies a la recuperació d'energia, el SB 702 proporciona molt més rendiment de percussió. Mentre l'energia de l'impacte roman constant, el martell augmenta la freqüència de copejo, la qual cosa augmenta el rendiment de la percussió. Això, al seu torn, augmenta l'eficiència, la qual cosa permet una major productivitat amb un menor consum de combustible.

La recuperació d'energia també ajuda a absorbir la reculada, la qual cosa significa menys desgast de la màquina portadora i un major nivell de confort per a l'operador.