Biurrarena, S.Coop. - Excavadores de cadenes

Hyundai Roblex 210 LC-7

Excavadora d'erugues: amb unes prestacions elevades

L'excavadora d'erugues d'Hyundai model Roblex 210 LC-7 disposa d'unes prestacions elevades. Entre aquestes, destaquen el sistema de guiat i els tensors de cadena. Les sòlides guies de les cadenes mantenen les unions de les mateixes en el seu lloc. El tibat de les erugues s'efectua fàcilment mitjançant tensors composts de cilindres estàndard de greix i molls d'absorció de xocs.

També destaca el bastidor inferior de gran rigidesa i major estabilitat. El bastidor reforçat d'estructura tipus calaix completament soldat, baixa fatiga, i acer de gran resistència. El bastidor garanteix total seguretat i resistència contra els cops exteriors durant la conducció en terrens bacheados o durant treballs en terreny mullat, gràcies als seus robusts panells d'acer d'alta resistència, així com els corrons superiors i inferiors, d'enorme durabilitat. El llarg tren de rodatge incorpora components tipus d'excavadora per a servei pesat. El bastidor central en tipus X està totalment soldat per a una major resistència i durabilitat.

El control de gir és potent i precís. El millorat amortiment dels xocs fa de la parada una acció precisa i suau.

Característiques técnicas.en quant al seu sistema hidràulic, la bomba principal és de dues bombes de pistons amb cabal variable.4 temps, 6 cilíndros en línia, refrigerat per aigua, amb injecció directa, amb turbocompressor, postenfriado i de baixa emisión.en quant al seu sistema hidràulic, la bomba principal és de dues bombes de pistons amb cabal variable.su sistema hidràulic, la bomba principal és de dues bombes de pistons amb cabal variable. El seu cabal màxim és de 2x220 l/min. La bomba auxiliar de pilotatge és una bomba d'engranatges. La bomba principal inclou un sistema de bomba cross-sensing i d'estalvi de combustible. Els seus motors hidràulics de translació es compon de dos motors de pistons axials amb vàlvula de fre i fre d'estacionament. El grio es realitza amb motor de pistons axials amb fre automàtic.

El sistema de transmissió és totalment hidrostàtic amb un motor de translació de pistons axials. La velocitat màxima de translació és de 5,3 km/h l'alta i de 3,4 km/h la baixa. El pendent màxim superable és de 35° (70%). El fre d'estacionament o de pàrquing és tipus humit, multidisco.

Quant als seus controls els telemandos de control són pilotats hidràulicament i de pedals de translació amb palanques desmuntables que proporcionen un maneig lliure d'esforços alhora que redueix la fatiga. Els telemandos pilotats hidràulicament són dos telemandos i una palanca de seguretat. La translació i l'adreça es mou amb dues palanques i pedals. L'acceleració del motor és elèctrica, de tipus rotatori. Els focus de treball són dos focus instal·lats en el monobloque, un altre sota el compartiment de la bateria.

Quant a les capacitats, el dipòsit de combustible és de 320 litres, 35 litres per al refrigerant del motor, el dipòsit de l'oli del motor és de 24 litres, el circuit de gir és de 6,2 litres, el sistema hidràulic amb el tanc inclòs és de 270 litres i el tanc hidràulic és de 180 litres. La capacitat de la cullera és d'entre 0,51 fins a 1,34 m3.

El bastidor central tipus en X totalment soldat i reforçat amb tubulars d'estructura tipus calaix. El tren de rodatge inclou corrons lubricados, roda guia, tensors de l'eruga amb molls d'absorció de xocs, rodes cabilla i teules de doble o triple aresta. El bastidor de les erugues és amb tipus de secció pentagonal. El nombre de teules en cada costat és de 49, i el nombre de corrons guia per costat és de 2. El nombre de corrons d'eruga per costat és de 9 i el nombre de guies de l'eruga per costat és de 2.

Dimensions i pes operativo.el pes operatiu inclou monobloque d'una peça de 5,68 m, balancín de 2,9 m, cullera de 0,92 m3 (satisfeta PCSA), lubrificant, refrigerant, dipòsit de combustero és de 2.830 mm. L'altura total de la cabina és de 2.920 mm. L'ample entre els centres de l'eruga és de 2.390 mm.

El pes operatiu inclou monobloque d'una peça de 5,68 m, balancín de 2,9 m, cullera de 0,92 m3 (satisfeta PCSA), lubrificant, refrigerant, dipòsit de combustible ple, tanc hidràulic i equip estàndard. El pes operatiu amb teula de triple aresta de 600 mm és de 21.700 kg, amb 700 mm és de 21.980 kg, i amb 800 mm és de 22.270 kg.