Terraco - Culleres per escombrar

Terraco CB-2-210-E

Cullera barredora: amb ample de neteja de 2.000 mm

Fotografia de Cullera barredora
Aquest model de barredora model CB-2-210-I de Terraco se subministra amb enganxis especials i s'acciona a través del sistema hidràulic que li subministra la màquina portante. Així mateix, disposa dels corresponents reguladors de cabal i sistema de vàlvules de seguretat que asseguren un perfecte funcionament.

Aquestes culleres barredoras es destinen a carregadors, pales mixtes, telescòpiques, etc. de dimensions considerables. D'aquesta manera, s'incorpora la barredora amb doble motor hidràulic, integrats a l'interior de l'eix, la qual cosa permet gaudir de l'ample d'escombratge apropiat, a més d'una gran potència en l'eix de raspalls. La zona de lliscament sobre la superfície, que a priori és la que sofreix un desgast més accentuat, s'ha solucionat amb la incorporació d'una fulla d'acer de 450 brinel de doble cort i reversible. La zona de raspalls d'escombratge admet el muntatge de raspalls de nylon (P.L.P.), acer o mixts, segons el tipus d'escombratge que s'hagi de realitzar. L'eix central de la barredora s'ha dissenyat per poder accedir al muntatge i desmuntatge frontal dels raspalls de forma ràpida i segura. Aquesta aportació permet donar un servei de manteniment més ràpid. A més, la regulació del desgast dels raspalls es realitza des de la part superior del cos de la barredora, de manera ràpida, senzilla i eficient, alliberant per tant els antics reguladors laterals externs. Això permet l'escombratge en zones estretes i facilita l'aproximació a les parets laterals o murs, aconseguint una major eficiència en la neteja. Una altra possible opció és la instal·lació d'una crestallera frontal, de molt fàcil instal·lació que permet, segons la superfície a escombrar concentrar la pols en el seu interior. Sense crestallera, facilita poder arribar a l'escombratge de racons i superfícies properes a obstacles, murs, pilars, parets, etc. També admet la instal·lació d'un protector frontal, contra cops, que facilita la preservació de tota l'estructura de la barredora.

Aquesta màquina admet la instal·lació de sistema de reg, pel que es facilita un kit complet, compost per dipòsit, filtres, suportis bomba elèctrica, difusores, etc. Entre uns altres, també se li pot instal·lar un raspall lateral hidràulic, en cada lateral de la barredora, mixt d'acer-nylon, per a la perfecta neteja de racons, vorades i similars. La instal·lació d'un o dos raspalls laterals podria incrementar l'ample de neteja.