Schlüter Systems, S.L. - Canals i reixetes de drenatge

Schlüter Troba-Line

Canal de drenatge: per a trobades de baixa altura

Fotografia de Canal de drenatge
En impermeabilitzacions de balconades i terrasses sovint falta l'altura d'entroncament necessària per coincidir amb elements de muntatge, portes, etc.

En la DIN 18 195, Parteix 5, 7.1.6 s'estableix que les impermeabilitzacions han de situar-se 15 cm per sobre de la vora superior del paviment ceràmic. Així doncs, d'acord amb aquesta especificació DIN en els entroncaments de les portes es precisen unes travesses de 15 cm d'altura. No obstant això, segons les directives existents de matèria de sostres plans és possible desviar-se d'aquesta prescripció en aquells casos en què el desguassat queda garantit per l'aplicació d'una sèrie de mesures adequades. El muntatge de Schlüter-Troba-Line garanteix en aquest cas el desguassat amb una baixa altura de l'entroncament. Schlüter-Troba-Line-TL està format per una peça superior perforada en forma d'O i es munta sobre el drenatge de superfície Schlüter-Troba o Schlüter-Troba-Plus.

Schlüter-Troba-Line -TLR està format per un element de reixeta col·locat en un marc suporti. La reixeta pot adaptar-se al revestiment amb un simple gir dels peus de suport. D'aquesta manera és possible ajustar l'altura total entre 70 mm i 110 mm.

L'aigua va parar al nivell d'impermeabilització a través de les obertures del canal de drenatge, des d'aquí flueix pel drenatge de superfície situat entre la impermeabilització i l'estructura del revestiment fins a arribar al punt de desguassat. D'aquesta manera s'evita que l'aigua s'acumuli a la zona de la porta o en els punts on mancada altura d'entroncament.