Doosan Bobcat EMEA S.R.O (DEVELON) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Doosan Bobcat EMEA S.R.O (DEVELON)
U Kodetky 1810
263 12 Dobris República Txeca

Cómo llegar

☎:  +32‑949277063  
w:  eu.doosanequipment.com/es/
Fabricant de maquinària i implementos d'Obres Públiques i Construcció.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Doosan Bobcat EMEA S.R.O (DEVELON)

En Doosan Infracore Construction Equipment som capdavanters de la indústria en enginyeria, fabricació i màrqueting d'equips de construcció pesats i compactes, implementos, compressors d'aire, sistemes d'enllumenat, generadors i dúmperes articulats, a més de representants de marques de prestigi mundial com Doosan, Bobcat, Montabert, Geith i Doosan Portable Power.

El nostre projecte és situar-nos entre els 4 primers fabricants globals d'equips de construcció convertint-nos en el principal aliat dels nostres distribuïdors i clients. La col·laboració entre els equips responsables dels equips de construcció compactes i pesats maximitza les sinergies en la nostra organització perquè puguem presentar una línia completa de productes innovadors i fiables que ofereixin un valor excepcional als nostres clients i una experiència de propietat extraordinària.

L'ocupació d'equips de construcció Doosan en innombrables projectes de tot el món, des d'obres de construcció d'habitatges fins a la construcció del Túnel del Canal, ha permès als nostres clients desenvolupar el treball de forma més eficaç. A través de la nostra xarxa mundial de 3.500 distribuïdors oferim el necessari perquè pugui realitzar el seu treball millor, en menys temps i de forma més productiva.

La divisió d'Equips de construcció forma part de Doosan Infracore, que és una empresa del Grup Doosan.

Descobreixi el nou món que està construint Doosan. Visiti'ns en www.doosaninfracore.com i www.doosan.com.