Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El nuevo distribuidor de JCB en Cataluña abre sus puertas

El nou distribuïdor de JCB a Catalunya obre les seves portes

14/06/2012

14 de juny de 2012

JCB acaba de presentar a Geancar Catalunya com a nou distribuïdor per a aquesta zona d'Espanya, amb l'objectiu d'atendre als seus clients en les instal·lacions situades al Polígon Industrial Agripina de Castellbisbal.

Aquestes instal·lacions de 4.500 m2 comprenen un taller d'1.500 m2, equipat amb diversos ponts grua i tot l'utillatge necessari per optimitzar les reparacions, un magatzem de recanvis amb disponibilitat immediata de més de 12.000 referències i oficines amb sala per impartir cursos de formació tècnica i comercial. La zona exterior que envolta les naus està destinada a l'exposició de maquinària nova i de segona mà.

Geancar Catalunya compta amb un equip de professionals amb molts anys d'experiència en el sector i en la venda i reparació del producte JCB.

Amb la finalitat d'oferir el millor servei postvenda del mercat, Geancar compta amb una àmplia xarxa de Serveis Oficials col·laboradors a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, que asseguren la proximitat als clients de JCB en tots els punts de la geografia catalana.

A la foto veiem el departament comercial al complet acompanyat per personal de JCB Espanya
A la foto veiem el departament comercial al complet acompanyat per personal de JCB Espanya.
En les instal·lacions de Geancar Catalunya els clients podran conèixer les últimes novetats en màquines JCB, comprovar la disponibilitat de recanvis i capacitat de servei i beneficiar-se d'una campanya especial de llançament. Durant els mesos de juny i juliol, tots els clients rebran un val de descompte per a la seva primera compra en material de manteniment, desgast i mà d'obra.

A Espanya, JCB compta amb un ampli parc de màquines de demostració perquè tots els usuaris interessats puguin conèixer la productivitat de cada model i comprovar la seva idoneïtat.

Actualment s'estan realitzant proves a Catalunya amb la manipuladora telescòpica de 7 a 9 metres en aplicacions agrícoles. Aquests models estan collint cada dia major acceptació entre grangers i cerealistas, sense oblidar altres sectors com el reciclatge, la construcció, elevació i manipulació, on JCB compta amb una forta presència.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis