Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El rendimiento de la Case 721E XT lleva a Nordwest Energie a hacer un nuevo pedido
Es mostra molt útil en tasques de reciclatge

El rendiment de la Casi 721I XT porta a Nordwest Energie a fer una nova comanda

Redacció Interempresas08/06/2012

8 de juny de 2012

L'empresa alemanya de reciclatge i energia Nordwest Energie ha substituït dues manipuladores telescòpiques per una sola carregadora de pneumàtics Casi 721I XT, i es disposa ara a demanar una segona màquina. Les carregadores s'utilitzen per apilar diversos derivats de la fusta que es venen com a combustibles per a instal·lacions de calefacció, una tasca abans encomanada a les manipuladores telescòpiques.

Lliurada pel concessionari local Casecon, la primera carregadora estava equipada amb una cullera de 10 m3 per a materials lleugers i pneumàtics de mineria 26.5 X per evitar burxades en carregar residus. La màquina s'utilitza únicament sobre el sòl de formigó dur de les instal·lacions de l'empresa.

Nova carregadora de pneumàtics Casi 721I XT incorporada per Nordwest Energie
Nova carregadora de pneumàtics Casi 721I XT incorporada per Nordwest Energie.

“Hem de moure al voltant de 100.000 m3 de material a l'any. Però aquest volum ha de moure's fins a tres vegades abans de carregar-ho definitivament com a producte acabat”, explica Gerold Hochartz, director general de Nordwest Energie. “També ens encarreguem d'emmagatzemar el paper usat de la nostra zona, que hem de carregar en camions”.

Productivitat i rendiment

Per Nordwest Energie, el volum té més importància que el pes, i per això ha optat per una cullera tan gran. Però la 721I XT ha tingut tant èxit que Nordwest acaba de demanar una segona màquina.

“A la vista del rendiment de la primera màquina, estava clar que la carregadora de pneumàtics era més productiva que dues màquines telescòpiques”, afirma el Sr. Hochartz. “Però l'autèntica sorpresa ha estat l'extremadament sota consum de combustible de les carregadores de pneumàtics. Això ens ha impulsat a demanar la segona màquina a Casecon.”

La segona màquina s'ha lliurat amb una cullera fabricada especialment de 5,5 m3 d'alt volteig per manipular paletes velles, fusta reciclada i paper usat. Aquesta màquina s'ha demanat a més amb un pneumàtic de flotació més ample que li permet treballar en terrenys més tous, fora de les instal·lacions de Nordwest.

“Amb aquestes dues carregadores tenim exactament les màquines que necessitem per a la bona marxa de la nostra empresa”, afirma el Sr. Hochartz. “Casecon ha col·laborat amb nosaltres per lliurar-nos la solució perfecta per a les nostres necessitats.”

Personal de l'empresa alemanya de reciclatge i energia Nordwest Energie
Personal de l'empresa alemanya de reciclatge i energia Nordwest Energie.

Nous avanços permetran una personalització encara major

Bernard Tecklenborg, director gerent de Casecon, està particularment esperançat amb el recent llançament de la 721 de la Seriï F de Casi. La nova màquina permetrà una personalització encara major per adaptar la carregadora als requisits individuals del client. Amb eixos per a treball pesat, diferencials amb bloqueig del 100% i l'opció d'una transmissió de cinc velocitats, aquesta nova generació de carregadores tindrà una productivitat i un rendiment encara millors per a clients com Nordwest Energie.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis