Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case Construction Equipment celebró en Intermat 170 años de excelencia innovadora

Casi Construction Equipment va celebrar en Intermat 170 anys d'excel·lència innovadora

23/04/2012

23 d'abril de 2012

En ocasió de la celebració d'Intermat 2012, Casi Construction Equipment va organitzar per a la premsa internacional una visita guiada per algunes de les últimes innovacions que ha llançat al mercat i que es trobaven distribuïdes per diferents parts del stand.

Un element comú als llançaments és la contínua inversió en solucions que compleixen la norma d'emissions Tier 4 Interim. El resultat ha estat l'adopció de motors compatibles amb Tier 4 Interim en el 90% dels models. Un d'aquests motors podia ser admirat en el stand.

L'entrada al stand de Casi Construction Equipment reflectia els 170 anys d'experiència de la companyia
L'entrada al stand de Casi Construction Equipment reflectia els 170 anys d'experiència de la companyia.
A París es van exhibir, entre altres productes, sis de les últimes excavadores de cadenes de la Sèrie C, totes elles equipades amb motors Tier 4 Interim. Gràcies al sistema hidràulic intel·ligent Casi (CIHS) que incorpora cinc funcions d'estalvi d'energia gestionades electrònicament, models com les CX160C i CX210C poden obtenir un estalvi extra de combustible del 10% pel que fa a les excavadores de la Seriï B.

Recolzant-se en la reeixida presentació de les carregadores de pneumàtics de la Seriï F realitzada l'any passat, Casi va fer també en la fira una demostració de la 821F i de la 721F amb cinemàtica en Z. Aquestes carregadores utilitzen la reducció catalítica selectiva (SCR) amb AdBlue per rebaixar el consum de combustible en un 15% pel que fa a les sèries anteriors.

Quant a la reeixida gamma de retrocargadoras de Casi, els nous models incorporen ja els motors Tier 4 Interim. Les màquines 580ST de 97 CV i 695ST de 110 CV utilitzen la tecnologia CEGR per complir la norma d'emissions, mentre que la 580ST va equipada amb la més recent transmissió PowerShift, que ofereix major productivitat i més facilitat d'ús per a l'operador.

En maquinària compacta, la CX55B és l'última miniexcavadora a incorporar-se a la gamma de Casi. Aquest model de radi reduït ofereix un gran rendiment amb una estabilitat derivada d'una disposició convencional. La profunditat d'excavació és de 3,9 m, l'abast màxim al nivell del sòl és de 6,2 m i té una excel·lent capacitat d'elevació d'1.120 kg pel lateral al nivell del sòl.

Els visitants del stand de Casi Construction Equipment van poder gaudir a més d'actuacions en directe regulars d'un grup country, i els que així ho van voler, van poder portar-se un record del 170 aniversari de Casi en la tenda del stand.

Casi també va organitzar visites diàries al seu Centre de clients de París, en la propera localitat de Monthyon, per poder experimentar amb les màquines en els camps de proves.

Moment de la visita guiada per les novetats de Casi, organitzada per a la premsa internacional
Moment de la visita guiada per les novetats de Casi, organitzada per a la premsa internacional.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis