Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SIC 2012 mostrará las tendencias en arquitectura y decoración y novedades de más de 400 empresas

SIC 2012 mostrarà les tendències en arquitectura i decoració i novetats de més de 400 empreses

19/04/2012

19 d'abril de 2012

Les últimes novetats i tendències sobre arquitectura, decoració i rehabilitació, així com les de tots els sectors econòmics relacionats amb elles, es donaran cita en la I Setmana Internacional de la Construcció, organitzada per Ifema i que es desenvoluparà del 8 a l'11 de maig, en la Fira de Madrid. Decoradors, arquitectes, aparelladors i professionals de la construcció i la rehabilitació participaran en un esdeveniment que comptarà amb més de 400 signatures de materials de construcció, finestres i pedra natural.

La reunió posarà sobre la taula els nous enfocaments i propostes que estan aportant aquests sectors per sortir de la crisi i els últims assoliments aconseguits. Per exemple, alguns expositors mostraran revolucionaris desenvolupaments com a finestres amb cost energètic zero o ciments quatre vegades més resistents. A més, l'esdeveniment comptarà amb un complet programa de Jornades Tècniques, en les quals es tractaran les principals preocupacions i els grans temes d'interès que podrien contribuir a dinamitzar aquesta indústria. Entre ells, es troba la sostenibilitat i l'eficiència energètica; la competitivitat; els avantatges de la rehabilitació; el marc normatiu; la subcontractació; les repercussions legals en els accidents; solucions eficaces i sostenibles com el formigó i la galvanització en calenta, etc.

Entre les activitats que es desenvoluparan, es troba l'exposició ‘Arquitectura en positiu’, amb algunes de les millors obres d'arquitectes espanyols actualment en construcció; l'exposició dels ‘Grans projectes d'arquitectura en la Setmana Internacional de la Construcció’, que porta la signatura d'alguns dels arquitectes més rellevants del panorama actual; una jornada sobre “equips multidisciplinaris de treball en arquitectura” una trobada bloggers d'Arquitectura; una mostra de maquetes; i unes jornades sobre Recuperació i Rehabilitació del patrimoni històric de Madrid.

La Setmana Internacional de la Construcció aglutina a tres certàmens plenament consolidats en els seus respectius sectors: Construtec, Saló Internacional de la Construcció; Veteco, Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado, i Pedra, Fira Internacional de la Pedra Natural. I la cita, que contribuirà al rellançament comercial d'aquests sectors, comptarà amb una important presència internacional.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis