Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 87 expositores han confirmado ya su participación en Construtec

87 expositors han confirmat ja la seva participació en Construtec

13/04/2012

13 d'abril de 2012

La celebració de Construtec, Saló Internacional de la Construcció, en coincidència amb altres dos certàmens plenament consolidats en els seus respectius sectors (Veteco, Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado, i Pedra, Fira Internacional de la Pedra Natural), reforçarà el nombre d'expositors i compradors que assistiran a aquesta fira.

La celebració, per primera vegada a Madrid, de la I Setmana Internacional de la Construcció, organitzada per Ifema del 8 a l'11 de maig en la qual s'emmarquen els tres salons, constitueix una clara aposta d'Ifema pel sector de la construcció. En conjunt, participaran en ella més de 400 signatures de materials de construcció, finestres i pedra natural, que ocuparan 5 dels pavellons del recinte firal. En aquesta ocasió, s'han volgut sumar els actius i capacitat de convocatòria de cadascun dels tres certàmens per perfilar una eina que contribueixi als interessos comercials d'aquestes indústries, donant valor afegit tant a les empreses participants com a tots els professionals de l'àmbit de la construcció.

Construtec, el Saló Internacional de la Construcció, afronta ja la seva 12ª edició
Construtec, el Saló Internacional de la Construcció, afronta ja la seva 12ª edició.
D'antuvi, 87 expositors han confirmat ja la seva participació en Construtec. 73 d'ells procedeixen de diferents comunitats autònomes d'Espanya, mentre que altres 14 arribaran des de diferents països: 5 de Portugal, 2 d'Itàlia, Bèlgica i Xina, i 1 de França, República Txeca i Lituània.

Entre els expositors que acudiran a Construtec es troba l'Associació Espanyola de Fabricants de Maó i Teula d'Argila Cuita (Hispalyt), que participarà amb un stand conjunt amb els següents fabricadors associats: Ceràmiques Valera, Ceràmica Milles Fills, Germans Díaz Rodó, Ceràmica Pastrana, Rústics la Manxa, Ceràmica Malpesa, Ceràmica l'Oliva i Terreal Espanya de Ceràmiques. En aquest stand tindrà representació Hispalyt, així com totes les seccions que componen l'Associació: Llambordes, Texas, Forjats, Taulers, Cara Vista i Envans i murs. Així mateix, en aquest espai hi haurà una mostra dels sistemes constructius Silensis i Structura i estarà representat el Consorci Termoarcilla. En el stand d'Hispalyt es mostraran productes de les diferents seccions així com del Consorci Termoarcilla i s'oferirà assessorament tècnic.

També l'Associació Espanyola de Comerç i Indústria de la Fusta (AEIM), American Hardwood Export Council (AHEC) i American Softwoods concorreran conjuntament en Consctrutec, en el stand ‘Fusta per a la Construcció Sostenible’. Els exportadors americans exposaran per primera vegada junts a Espanya, per donar a conèixer l'oferta de fustes d'Estats Units per a la construcció i la decoració. Malgrat la difícil situació econòmica que està afectant a tots els sectors, AHEC considera que és més important que mai ressaltar els beneficis econòmics i ambientals de l'ús de la fusta.

Per la seva banda, AEIM informarà als seus visitants sobre tots els productes de fusta que els seus associats comercialitzen: fusta serrada, taulers, sòls, motllures, portes i altres productes de fusteria, així com de bigues laminades i elements d'enginyeria de la fusta per a la construcció.

Altra de les presències destacades en Construtec serà la de Solar Decathlon Europe (SDE), que comptarà amb un espai propi on s'exposaran les 20 maquetes de cases de la competició que se celebrarà del 14 al 30 de setembre a la Casa de Camp de Madrid, on es podran observar els majors avanços en tecnologia solar i sostenible.

Conjuntament amb el Grup Tecma Xarxa, Solar Decathlon Europe organitza també l'I Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la (EECN), que tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig. A més de poder veure les maquetes, en el stand del SDE en Construtec, s'oferirà informació sobre les solucions energètiques que cada equip aporta als seus prototips i el 9 de maig s'organitzarà la segona edició del programa d'Equips Multidisciplinaris en Projectes d'Edificació. Finalment, amb el títol de ‘El paper de les xarxes socials en la conscienciació de l'ús racional de l'energia’, SDE organitzarà una trobada amb els “blogueros” més destacats en matèria de sostenibilitat, eficiència energètica i arquitectura.

La fira i les pròpies empreses participants estan realitzant un important esforç per atreure a la demanda estrangera dels principals mercats d'interès per a la indústria, contribuint així a reforçar el perfil marcadament internacional dels tres salons que integren la Setmana Internacional de la Construcció. Així, fins al moment la fira té confirmats 225 compradors, procedents de 17 països. Per la seva banda, diferents empreses expositores han convidat, fins avui, a un total de 178 compradors, procedents de 30 països.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis