Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El I Congreso de Edificios de Energía Casi Nula recibe 150 propuestas de comunicaciones

L'I Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la rep 150 propostes de comunicacions

27/03/2012

27 de març de 2012

El I Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la, EECN, que se celebrarà els propers dies 7 i 8 de maig, ha rebut 150 propostes de comunicacions per part d'empreses, tecnòlegs, institucions i associacions. Entre les temàtiques presentades es troben els plans, polítiques, mesures, finançament i requisits per EECN; l'arquitectura i urbanisme en el seu disseny; la rehabilitació; els materials i solucions constructives; els sistemes i tecnologies; la integració d'energies renovables; la qualificació mediambiental i energètica: les eines, estàndards i segells en l'edificació; i casos pràctics.

El Congrés se celebrarà en el marc de la Setmana Internacional de la Construcció, organitzada per Ifema, que es desenvoluparà del 8 a l'11 de maig, en la Fira de Madrid, i integrada per tres certàmens plenament consolidats: Construtec, Saló Internacional de la Construcció; Veteco, Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado, i Pedra, Fira Internacional de la Pedra Natural.

El Congrés EECN tractarà sobre la Directiva 2010/31/UE, relativa a l'Eficiència Energètica dels Edificis i les implicacions que per al sector de la Construcció i l'Arquitectura està tenint la seva aplicació. Es busca aconseguir aconseguir l'objectiu d'una edificació d'alta eficiència i el mínim consum energètic possible dels edificis, al llarg de la propera dècada.

L'esdeveniment explica ja amb 52 entitats col·laboradores interessades i relacionades amb l'eficiència energètica en l'edificació, 8 patrocinadors i 140 persones inscrites. Organitzat per Grup Tecma Xarxa, a través dels seus portals Construible i Eseficiencia, i Solar Decathlon Europe-Ministeri de Foment, compta amb el suport institucional i la col·laboració d'Ifema; l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia, IDAE; el Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya, Cscae, i el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid, Coam.

Entre les comunicacions rebudes, els Comitès Organitzador i Tècnic seleccionaran les divuit que es presentaran al Congrés de forma oral, així com les que s'exposaran en posters en una zona habilitada dins de la Setmana Internacional de la Construcció, així com les que es publicaran.

L'I Congrés d'Edificis d'Energia Gairebé Nul·la va dirigit a professionals prescriptores i empreses relacionats amb el sector de l'edificació i l'energia: Arquitectes, Enginyers, Constructors i Promotors, Fabricadors de Materials i Equips, Administració Pública, Instal·ladors, etc. Fins al 31 de març estaran vigents les tarifes reduïdes per inscripció anticipada i existeixen condicions especials per a col·laboradors, ponents i patrocinadors.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis