Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a NGK suministrará bujías y sondas lambda para el nuevo motor de Renault

NGK subministrarà bugies i sondes lambda per al nou motor de Renault

20/02/2012

20 de febrer de 2012

NGK Spark Plug, un dels principals fabricants de bugies i sondes lambda i el segon proveïdor més gran d'escalfadors per als fabricants d'automòbils, subministrarà a Renault escalfadors i sondes lambda per al nou motor dCi.
Imagen
El motor Energy dCi 130, un desenvolupament conjunt entre Renault i Nissan, farà el seu debut a bord dels Renault Mégane i Nissan amb plataforma C. Aquest motor diésel d'1,6 litres ofereix 96 kW (130 CV) a 320 nm i, segons Renault, és un dels motors més potents i econòmics en la seva classe. El seu consum de combustible és un 20% inferior que el seu predecessor, el dCi d'1,9.

L'escalfador per a aquest motor serà subministrat exclusivament per NGK. Amb la referència I1010AS, NGK ha desenvolupat una nova barra de metall per a l'escalfador produint el Sistema Avançat d'Escalfament Ràpid (AQGS). La seva vareta metàl·lica d'escalfament és 166 mm de llarg i té un diàmetre 4 mil·límetres, permetent que pugui aconseguir la seva temperatura d'operació d'1.000 °C en tan sols 3 segons. A més, l'escalfador és capaç de poscalentar a una temperatura igual durant un màxim de 60 segons després de l'engegada del motor. En fer-ho, l'I1010AS fa una contribució essencial tant per salvaguardar una engegada òptima en fred a temperatures ambienti molt baixes, així com per reduir l'emissió de gasos nocius en els primers metres.

A més, per controlar la temperatura del gas de fuita cap al turbocompressor, Renault utilitza un sensor de temperatura de la marca NTK anomenat RN 140J-CW. Est és un sensor de temperatura tercera generació de NTK, també conegut com a tipus CTAS-T. El seu element sensor de fina ceràmica ofereix una ràpida resposta, així com també la detecció precisa de la temperatura dels gasos de fuita dins d'un rang de 100 a 900 °C.

Empreses o entitats relacionades

NGK Spark Plug Europe GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis