Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La innovación y la tecnología de Case, protagonistas en Intermat 2012

La innovació i la tecnologia de Casi, protagonistes en Intermat 2012

09/02/2012

9 de febrer de 2012

En 2012, Casi Construction Equipment celebra 170 anys de lideratge, disseny i innovació amb la presentació de noves excavadores, retrocargadoras i carregadores de pneumàtics en el nucli del seu stand d'Intermat (6 L 079/080). L'empresa llança també solucions innovadores d'alta tecnologia que deriven de noves inversions en motors Tier 4 i en telemàtica.

Entre altres innovacions, Casi presenta la nova excavadora de radi de gir curt CX235C SR i el prototip CX145C SR. Ambdues utilitzen motors Isuzu de baixes emissions que compleixen la normativa d'emissions Tier 4 Interim i que ofereixen una millora del consum del 17,5% pel que fa als models anteriors amb cicles fins a un 7% més ràpids.

Nova excavadora de cadenes Casi CX210C
Nova excavadora de cadenes Casi CX210C.
També estan ja disponibles els motors Tier 4 Interim de baixes emissions amb recirculació refrigerada dels gasos de fuita (CEGR) en set nous models d'excavadores de la Sèrie C: CX130C, CX160C, CX180C, CX210C, CX210C llarg abast, CX470C i CX470C EM.

Quant a les carregadores de pneumàtics, els models 521F i 621F es recolzen en l'encertat disseny Casi provat en els models de la Sèrie I. Això inclou funcions innovadores, com el paquet de refrigeració central i el motor muntat en la part posterior.

La gamma ‘Construction King’ de retrocargadoras Casi també adopta aquest any motors que compleixen el reglament Tier 4 Interim. Amb 100 CV en els models 580ST i 590ST, i 110 CV en el 695ST, aquestes màquines es beneficien de la recirculació refrigerada de gasos de fuita amb DPF.

Casi presentarà també en la fira la solució de supervisió telemàtica ‘Casi Fleet Connect’ que pot instal·lar-se en màquines Casi i d'altres marques.

Retrocargadora Casi 695ST
Retrocargadora Casi 695ST.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis