Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El control de estabilidad de las cargadoras telescópicas de JCB, premiado en la FIMA 2012
Pavelló 4, stand C 1-11

El control d'estabilitat de les carregadores telescòpiques de JCB, premiat en la FIMA 2012

Redacció Interempresas26/01/2012

26 de gener de 2012

Dues carregadores telescòpiques, entre elles la 550-80 Agri Plus –la més gran de la seva gamma de telescòpiques agrícoles–, i el tractor Fastrac 3230 Xtra, equipat amb suspensió hidropneumàtica autonivelante, són les grans de novetats de JCB en la FIMA 2012.
La nova telescòpica JCB 550-80 Agri Plus és la més gran de la seva gamma de telescòpiques agrícoles amb una càrrega màxima de 5.000 kg. i una altura d'elevació màxima de 8,1 metres en només dos trams de ploma. Ha aconseguit el reconeixement 'Novetat Tècnica' pel seu sistema de control proporcional, alguna cosa comú en totes les màquines amb braç telescòpic de JCB. En FIMA està dotada amb una cuchar agrícola de 3 metres cúbics. Per maximitzar el seu rendiment i fiabilitat porta un motor JCB Dieselmax de 145Hp (Tier 3) i una transmissió Powershift de 4 velocitats i un cabal hidràulic de 140 l/min. Compta amb opcions com un ventilador reversible, el sistema SRS i la possibilitat de desconnectar la doble tracció a l'hora d'anar per carretera.
El sistema de control proporcional ha aconseguit un premi 'Novetat Tècnica'. En la imatge, la telescòpica JCB 550-80 Agri Plus...
El sistema de control proporcional ha aconseguit un premi 'Novetat Tècnica'. En la imatge, la telescòpica JCB 550-80 Agri Plus.
D'altra banda, la nova T220 és una carregadora telescòpica articulada dissenyada principalment per al mercat ramader gràcies a les seves dimensions reduïdes, com la seva altura de 2,67 m i el seu angle de gir de 40º. Amb una visibilitat completa a 360º i una ploma d'un sol tram és una màquina molt còmoda per a qualsevol operador. A més, totes les revisions diàries es poden realitzar des del nivell de sòl. Té una càrrega màxima de 2,2 tones, un abast de 4,5 metres d'altura, un Motor Deutz de 75p i una transmissió hidrostàtica, els quals li converteixen en una màquina molt productiva i segura.

Tractors de màxima resistència

Quant a la gamma Fastrac, JCB porta a FIMA el Fastrac 3230 Xtra, equipat amb suspensió hidropneumàtica autonivelante que minimitza la fatiga de l'operador, frens ABS de discos externs en les quatre rodes i un motor Cummins de 6,7 litres de 220Hp. Existeixen frens pneumàtics de remolc i l'opció d'ABS per al remolc en cas de necessitar-los. El motor compleix amb el Tier 4i en usar la tecnologia SCR, afegint Adblue. Disposa del sistema Powerboost que proporciona més cavalls de motor a més velocitat i així aconsegueix 270Hp i 80km/hora en les últimes dues marxes. A més té una transmissió Powershift de 6x4 amb 9 marxes cap a enrere. El seu sistema Xtra Drive permet usar el tractor com si fos un cotxe automàtic sense necessitat de trepitjar l'embragatge. La combinació d'aquests components dóna més velocitat i control tant dins en el camp com en l'implico i el transport sense oblidar el confort addicional per a l'operador.
Tractor Fastrac 3230 Xtra de JCB
Tractor Fastrac 3230 Xtra de JCB.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis