Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Transporte eficiente con el Neoplan Starliner de Autopullman Padrós para el F.C. Barcelona

Transport eficient amb el Neoplan Starliner d'Autopullman Padrós per al F.C. Barcelona

16/01/2012

16 de gener de 2012

MAN Truck & Bus Iberia, a través de la seva delegació a Barcelona, ha fet lliurament a Autopullman Padrós d'un autocar Neoplan Starliner, que serà utilitzat per realitzar els transports oficials de diferents seccions del F.C. Barcelona.

El club va treure a concurs l'any passat el seu servei de transport, adjudicat al juny de nou a Autopullman Padrós, empresa catalana amb més de 40 anys d'existència, que porta 10 col·laborant amb l'equip blaugrana.

Antonio Milla, cap de zona Espanya Nord-est, assegura “estem encantats que, de nou, Autopullman Padrós hagi confiat en nosaltres per fer els transports del FC Barcelona. Porta més de dos anys pensant en un Starliner com el vehicle ideal per a aquest tipus de serveis. I és normal, perquè l'autocar destaca per tot: disseny, eficiència, sistemes de seguretat, visió panoràmica, motorització, prestacions...".

Per la seva banda, Josep Padrós, responsable de la companyia operadora, considera que el Starliner és la guinda del pastís. “El Starliner serà el vehicle oficial del primer equip de futbol, i li acompanyarà en les ocasions que sigui necessari. Quan no ho sigui, estarà disponible per al primer equip de bàsquet, d'handbol i d'altres seccions del club. Per exemple, serà l'oficial de la Copa del Rei de Bàsquet, que tindrà lloc a Barcelona el proper mes de febrer”.

Plantilla del primer equip de futbol del F.C. Barcelona, al costat del nou autocar
Plantilla del primer equip de futbol del F.C. Barcelona, al costat del nou autocar.

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis