Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Raúl Calleja asume la dirección de la I Semana Internacional de la Construcción

Raúl Calleja assumeix l'adreça de la I Setmana Internacional de la Construcció

12/01/2012

12 de gener de 2012

Raúl Calleja assumeix l'adreça de la I Setmana Internacional de la Construcció, que integra tres certàmens de llarg recorregut i autèntiques referències en els seus respectius sectors: Veteco, Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado; Pedra, Fira Internacional de la Pedra Natural; i Construtec, Saló de la Construcció. Una convocatòria que es reinventa a si mateixa i en la qual s'imposa el concepte que vol imprimir el nou equip comercial de “Fira a Mesura” de les necessitats dels seus clients. La trobada comercial, organitzat per Ifema, es desenvoluparà entre el 8 i l'11 de maig de 2012, en la Fira de Madrid.
Imatge de l'última edició de Construtec, en Ifema
Imatge de l'última edició de Construtec, en Ifema.
Raúl Calleja, amb una àmplia trajectòria en Ifema, aporta la seva experiència com a director comercial de la Fira Internacional de Turisme, Fitur, i la del seu pas per l'àrea de Desenvolupament de Negoci. A més, dirigeix des de fa temps Motortec Automechanika Ibèrica, Fira Internacional de Components, Equips i Serveis per a l'Automoció; Fruit Atraction, Fira del Sector de Fruites i Hortalisses i, més recentment, ha incorporat a la seva cartera de fires el Saló Internacional de Solucions per a la Indústria Elèctrica i Electrònica, Matelec.

La Setmana Internacional de la Construcció neix per aprofitar les sinergies comunes de tres salons, àmpliament consolidats en els seus respectius àmbits, amb la finalitat de contribuir a dinamitzar una indústria particularment afectada per un context econòmic difícil, així com per recolzar la internacionalització de les empreses.

Per a això, el nou equip comercial vol imprimir un nou rumb a la mateixa, adaptant-se a les necessitats dels clients. L'objectiu no és un altre que configurar un espai de negoci el més rendible i profitós possible per a empreses i professionals, ajustant les expectatives dels uns i els altres.

La Setmana Internacional de la Construcció ofereix a les empreses una ocasió única de multiplicar les oportunitats de negoci, en poder mostrar la seva oferta en un mateix escenari i en poc espai de temps a un gran nombre de visitants, molt qualificats. Una gestió que resultaria infinitament més costosa en temps i diners per qualsevol altre mitjà tradicional. D'altra banda, la convocatòria contribueix a crear fortalesa sectorial, en proporcionar un paraigua únic a tres sectors amb interessos comuns.

En la consecució d'aquests objectius, se seguiran cinc línies estratègiques:
- Proporcionar una eficaç eina comercial a la indústria de la Península Ibèrica, dels països més propers, inclosos els de el nord d'Àfrica i d'altres mercats internacionals d'interès.

- S'aprofiten les sinergies comunes dels tres sectors representats, però conservant cadascuna de les fires la seva pròpia identitat.

- Fira a mesura dels visitants, oferint solucions a les seves necessitats particulars.

- Igualment, fira a mesura dels objectius de l'expositor.

- Assessorament firal: es transcendeix la mera funció de venedors de metres quadrats, per reforçar el paper de l'organització com a assessor, que busca la màxima tornada a cada euro que els clients inverteixen en la fira.

De fet, l'organització de la Setmana Internacional de la Construcció està implementant una sèrie de mesures, inclosos interessants descomptes, per garantir que cap empresa que desitgi assistir deixi de fer-ho per motius econòmics. Així, s'ha previst un descompte del 10% per ràpid pagament (abans del 28 de febrer de 2012); 5% de reducció sobre el valor del sòl canjeable per bons consumo de serveis contractats del catàleg de serveis, a través de la Zona d'Expositors; reinversió del 7% del valor del sòl de cada empresa en nits d'hotel i/o transport per als clients espanyols i estrangers (percentatge que no es descompta del programa de convidats nacionals i internacionals que ha planificat ja el certamen), i 15% de descompte en la contractació de serveis a la Zona d'Expositors.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis