Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Miguel Ángel Torres, nuevo director de CNH Construction Equipment para España y Portugal

Miguel Ángel Torres, nou director de CNH Construction Equipment per a Espanya i Portugal

19/12/2011

19 de desembre de 2011

CNH Construction Equipment començarà l'any sota les regnes d'un nou director per a Espanya i Portugal, Miguel Ángel Torres Tobalina, que va ser nomenat per a aquest càrrec el passat 1 de desembre. Miguel Ángel Torres és un home CNH cent per cent, amb àmplia experiència professional en el sector de la construcció i profund coneixedor de l'ADN de la companyia, a la qual pertany des de fa 15 anys, els últims 3 com a responsable del Desenvolupament de Xarxa per a Espanya i Portugal de New Holland Agriculture.
Miguel Ángel Torres, nou director de CNH Construction Equipment per a Espanya i Portugal
Miguel Ángel Torres, nou director de CNH Construction Equipment per a Espanya i Portugal.
Miguel Ángel Torres assumeix el seu nou càrrec amb il·lusió, però també amb realisme, conscient del moment delicat que travessa el sector. No obstant això, Torres es mostra optimista quan assegura: “Sóc molt conscient de la situació i de les dificultats, però si no tingués aquesta il·lusió, li garanteixo que no estaríem realitzant aquesta entrevista. Si a la il·lusió li afegim ganes de treballar, constància i una miqueta de manera que ens farà falta a tots, sé que podrem tirar endavant”.

Per intentar revertir la situació, el seu primer moviment serà, com ell mateix comenta, enfortir les xarxes de distribució: “Donades les actuals circumstàncies, els objectius han de ser terrenals, per la qual cosa els meus esforços aniran dirigits cap a les xarxes de concessionaris i els nostres clients, que considero que han estat els que més han sofert la situació dels últims anys. Tot això, sense oblidar mai l'equip de professionals que tinc al meu costat, que han estat víctimes col·laterals i han patit molt. Tot això porta el seu temps i els seus processos, hem de reaccionar junts, ser creatius i buscar les solucions a les dificultats de forma àgil”, ha declarat.

Sobre les perspectives que ofereix el mercat, el nou director de CNH reconeix: “Hem de veure la realitat de la situació i ser conseqüents amb ella. Volgués pensar que els últims canvis en el marc polític espanyol ens puguin obrir a tots alguna finestra a la confiança, però això el temps ho dirà. Hem de buscar i captar totes les possibilitats que se'ns presentin i lluitar per mantenir la nostra presència històrica al mercat”.

Miguel Ángel Torres ja ha començat a analitzar la situació amb la finalitat de detectar i corregir les possibles deficiències i establir les línies d'actuació necessàries. Per canviar les coses confia plenament en el treball en equip. I així ho explica: “Abans de definir qualsevol acció, necessito conèixer les nostres deficiències i lluitar per aconseguir minimitzar-les al més aviat possible. Després haurem de fixar l'estratègia o estratègies, basant-nos en la fotografia que tindrem davant de nosaltres. Les eines per aconseguir tot això som les persones, per això vull insistir que compto amb un equip de professionals al que considero molt capaç de realitzar els esforços necessaris i buscar les solucions per intentar canviar el signe de les coses“.

Amb tot, Torres es mostra caut a l'hora de desvetllar els seus plans més immediats, i conclou: “Tinc algunes idees en el cap, però abans de materialitzar-les necessito tenir clares les necessitats individuals de tots els implicats, tant concessionaris com a personal intern. Sobretot, haig de fer molt recalcament a enfortir qualsevol de les nostres deficiències per estar a l'altura davant qualsevol exigència del mercat”.

El recentment nomenat director de CNH Construction Equipment per a Espanya i Portugal, Miguel Ángel Torres Tobalina, pertany a CNH des de fa 15 anys. Els seus orígens al món de la construcció van ser en Orestein & Koppel O&K (empresa adquirida per CNH) exercint funcions de responsabilitat en diferents departaments: garanties, servei tècnic i comercial a la regió internacional recolzant l'activitat comercial en països com Turquia, Grècia i Xipre.

En 2003, va assumir la responsabilitat comercial de New Holland Construction per a Espanya i Portugal. En 2005, CNH li va nomenar director del projecte nascut de la fusió de Fiat Kobelco i New Holland Construction. En 2008, i fins a l'1 de desembre passat ha estat responsable de Desenvolupament de Xarxa en New Holland Agriculture.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis