Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gascon International fortalece su imagen de marca
Va despertar especial interès la seva línia de graderies de discos d'alta velocitat, la sèrie OTHO

Gascon International enforteix la seva imatge de marca

Redacció Interempresas12/12/2011

12 de desembre de 2011

Gascón International, com a signatura especialitzada en la fabricació d'equips per a la preparació del terreny, en ple procés d'expansió internacional, va participar per primera vegada en el certamen Agritechnica d'Hannover, que es va tornar a confirmar com el més gran i el més important a Europa.
Gascón confia que el certamen d'Hannover hagi suposat una empenta en la seva sortida a l'exterior i la seva consolidació als mercats internacionals, ja que està fortament interessat a contactar amb distribuïdors a escala internacional interessats en la seva línia de producte.

Amb la seva quarta generació al capdavant de l'adreça de l'empresa, Gascón es va presentar amb una gamma de productes on el disseny, la robustesa, la precisió i la funcionalitat conviuen en perfecte equilibri. Una atenció al detall i amb equips que consumeixen menys combustible i són més productius per adaptar-se als diferents escenaris als mercats internacionals.

Stand de Gascón International en Agritechnica 2011
Stand de Gascón International en Agritechnica 2011.
Va despertar especial interès la seva línia de graderies de discos d'alta velocitat, sèrie OTHO, amb un ample treball de fins a 6 metres i seguretat ‘senar-stop’, que permet obtenir un acabat excepcional para la sembra des dels 8/10 km/h, sense necessitat d'aconseguir els 15/20 km/h, permesos per a est equipo

No va passar desapercebuda la seva línia de subsoladores AKER de fins a 11 braços, lloada per un gran nombre de visitants, provinents especialment d'Amèrica, com un dels millors equips presents en el certamen, per la seva robustesa del material i el seu tipus de construcció.

La gamma de graderies de discos en V, EOS, ben coneguda en tot el mercat espanyol, a més de la robustesa del xassís, els seus 44 discos, la seva ample labor de fins a 6 metres i la seva profunditat de fins a 275 mm, va cridar l'atenció pel seu sistema de plegat que redueix les mesures de transport en carretera a 2,50 metres, i pel seu disseny en general, la qual cosa fa d'aquestes màquines, uns equips que gens han d'envejar a la competència d'altres marques multinacionals.

Empreses o entitats relacionades

Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis