Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco construye una nueva fábrica de compresores en China

Atles Copco construeix una nova fàbrica de compressors a Xina

05/12/2011

7 de desembre de 2011

Atles Copco ha iniciat recentment la construcció d'una nova planta de fabricació de compressors en Wuxi, Xina, per atendre la creixent demanda de compressors del mercat xinès i altres mercats asiàtics.

La inversió, d'aproximadament 150 MSEK, inclou la construcció d'una nova planta de muntatge de compressors, un laboratori de proves i un centre d'investigació i desenvolupament. La nova fàbrica i la millora de les instal·lacions existents permetran incrementar la producció de compressors transportables, compressors industrials i compressors d'aire exempts d'oli així com d'elements de compressió.

“Aquesta inversió ens permetrà satisfer millor les necessitats dels nostres clients locals i recolzar així el creixement rendible del grup al mercat asiàtic”, afirma Stephan Kuhn, president de l'àrea de negoci Tècniques en Energia Comprimida d'Atles Copco. “També podrem centrar els nostres esforços d'innovació en el desenvolupament local de productes energèticament eficients que compleixin els futurs requisits més estrictes de Xina en matèria d'eficiència energètica”.

Situada a uns 10 quilòmetres de l'actual planta d'Atles Copco en Wuxi, a la província xinesa de Jiangsu, la nova fàbrica ocupa una superfície de terreny de 45.000 metres quadrats. Està previst que la nova planta estigui operativa al juliol de 2012, on desenvoluparan les seves activitats les àrees de negoci Tècniques de Construcció i Tècniques en Energia Comprimida.

Atles Copco té actualment més de 5.000 empleats a Xina, repartits en 13 plantes de fabricació i més de 100 oficines en tot el país.

Fàbrica de compressors d'Atles Copco a Xina
Fàbrica de compressors d'Atles Copco a Xina.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis