Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La reunión anual ‘Case Rodeo’ aglutina a clientes de Europa y Rusia para competir con sus equipos

Casi planteja un nou repte per a les seves màquines prop de París

La reunió anual ‘Casi Marrada’ aglutina a clients d'Europa i Rússia per competir amb els seus equips

Redacció Interempresas08/11/2011

8 de novembre de 2011

La companyia Casi Construction Equipment va celebrar els dies 14 i 15 d'octubre la seva reunió anual, en què, sota el nom ‘Casi Marrada’, els equips més nous de la signatura, procedents de tota Europa, competeixen i exhibeixen les seves qualitats. La trobada va ser en el Centre per a Clients Casi de Monthyon, prop de París.

Als equips de Bèlgica, Dinamarca, Alemanya, França, Regne Unit, Itàlia, Polònia i Espanya de la final de l'any passat es van sumar aquest any competidors de Finlàndia, Noruega i Rússia. Vestits per a l'ocasió, amb barrets de cowboy, camises de quadres i mocadors de marrada en els colors locals, els finalistes de les competicions europees es van reunir en la sortida per determinar els millors participants en quatre proves diferents.

Carregadora de pneumàtics 721F XR
Carregadora de pneumàtics 721F XR.

L'objecte de la prova ‘Loaders Lasso’ era transportar diversos tipus de barres marcades al llarg de certa distància en un i un altre sentit amb la cullera d'una carregadora de pneumàtics 721F XR i carregar-les a diferents altures. La capacitat d'acceleració de la nova 721F amb la seva caixa del canvi de cinc relacions oferia cert avantatge, però transportar amb seguretat les lleugeríssimes barres amb la cinemàtica de braços paral·lels de la versió XR no era tasca fàcil. El toc delicat més magistral en el sprint i la volta ho va demostrar Alexander Feess, de l'equip alemany, que va obtenir la victòria individual.

Reptes per a la carregadora compacta TX380

Igualment exigent va ser la nova competició ‘Crazy Horse’, amb la nova carregadora d'erugues compacta TX380. Els organitzadors es van superar en la creació d'obstacles difícils que havien de superar-se cap a endavant i cap a enrere i que van obligar als conductors a esprémer tota la seva habilitat fins a la línia de meta per no posar en perill la càrrega que transportaven. Richard Christian, del Regne Unit, va demostrar el major domini i va guanyar la competició amb autoritat.

Excavadora d'erugues CX250C
Excavadora d'erugues CX250C.

Les dues últimes competicions van ser menys frenètiques, però van exigir tacte i màxima concentració als comandaments. La prova ‘Bullseye’ va demostrar el mestratge en el maneig de les noves excavadores d'erugues CX250C de l'últim guanyador de la passada marrada, el belga Raphael Rosen, que es va imposar als seus competidors amb la seva habilitat per dipositar pilotes de tennis penjades en diferents tubs estrets. Rosen va rebre, a més, el premi final com a millor competidor.

Habilitats amb la retrocargadora 590 ST

L'última prova individual va consistir a manejar una retrocargadora 590 ST en una tasca similar a la de l'any passat. L'objecte de ‘Yeehaa loader’ era realitzar el més de pressa possible diverses complicades proves d'habilitat amb la ploma de l'excavadora. Això va demostrar, almenys aquest any, el domini dels convidats del Regne Unit, doncs va ser Richard Christian qui va fer el millor temps en la prova per retrocargadoras.

Els participants del 'Casi Marrada' van acudir des de diversos països d'Europa

Els participants del 'Casi Marrada' van acudir des de diversos països d'Europa.

La directora de comunicació global de CNH, Paula Inda, va lliurar als vencedors un simbòlic bitllet d'avió gegant amb una invitació per assistir a la final de Casi Marrada a Las Vegas, Estats Units.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis