Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gascón International lanza una nueva versión de su catálogo de productos

Gascón International llança una nova versió del seu catàleg de productes

14/10/2011

17 d'octubre de 2011

Coincidint amb la renovació de la seva imatge, Gascón International, marca de referència en el sector de la maquinària agrícola per a la preparació del sòl, llança una nova versió del seu catàleg productes. Un dels objectius principals de l'equip Gascó és oferir el màxim servei a tots i cadascun dels seus clients i usuaris.

Entre els avantatges d'aquest nou catàleg cal esmentar la seva versió per al mercat nacional en llengua espanyola; la versió per al mercat internacional en 4 llengües (anglès, francès, italià i espanyol); fotos de productes a color per a tots els productes disponibles i para tot allò que representa un punt de força de la màquina; una pàgina (multilingüe) que detalla la descripció i l'ús del producte; una pàgina que detalla les especificacions tècniques; una altra pàgina que detalla l'equip de sèrie definit pel fabricant; i finalment una altra pàgina que detalla les opcions disponibles per cada model a catàleg.

Coberta de la nova versió del catàleg de Gascón International
Coberta de la nova versió del catàleg de Gascón International.
El catàleg Gascó es converteix en una eina de treball bàsica i de consulta obligada a l'hora de buscar la millor opció per al cultiu, en qualsevol època de l'any. Aquest nou catàleg destaca per la seva senzillesa, per ser fàcil d'utilitzar i sobretot per ser intuïtiu, ja que està enriquit, més que de text, d'imatges explicatives de cada detall.

La versió Export multilingüe es pot descarregar directament des del lloc web de la casa i està disponible per a la consulta en ocasió d'Agritechnica, a Hannover (Alemanya), del 15 al 19 de novembre en el seu stand 12 A52, on està previst el llançament oficial a nivell internacional.

Empreses o entitats relacionades

Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis