Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MAN recibe un pedido de 13 unidades para la Mancomunidad de la Comarca de Pamplona

MAN rep una comanda de 13 unitats per a la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona

22/07/2011

22 de juliol de 2011

L'operador TCC, del grup Moventis, ha adjudicat un concurs de 26 unitats per al transport de la comarca de Pamplona, de les quals MAN ha rebut l'ordre de 13. D'elles, sis ja han estat lliurades i les set restants el seran en 2012.

La Mancomunitat de la Comarca de Pamplona acaba de rebre el primer lliurament d'una comanda total de 26 unitats per als seus serveis de transport urbà, dels quals la meitat han estat adjudicats a MAN. Dels 14 autobusos lliurats, MAN ha fabricat sis, dos amb carrosseria Sunsundegui i quatre més amb Castrosua. Tots els vehicles seran operador per TCC, l'empresa que explota la concessió des de fa poc més d'un any.

A l'acte van assistir el president de la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona, Javier Torrens; el director del Servei d'Ordenació i Gestió del Transport, Jesús Posades, el regidor de l'Ajuntament de Pamplona, Juan Frommknecht; el president de Moventis, Miquel Martí; el director general de Moventis, Juan Giménez; i el director de l'àrea de transport de la MCP, Jesús Velasco.

Imagen

Les unitats lliurades per MAN són rígids de 12 metres, del model NL 283F/EEV, que munten un motor dièsel de 10,5 litres i lliuren una potència de 280 CV, complint amb la certificació EEV sense necessitat d'urea. La resta de la comanda corresponent a MAN, altres set unitats, arribaran al client en el primer trimestre de 2012, i estaran carrozadas igualment per Sunsundegui (dues unitats) i Castrosua (cinc més).

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis