Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Guzmán y Hasco muestran al público el camino a la rentabilidad
La seva jornada del passat 29 de juny va tenir un magnífic acolliment entre els transformadors

Guzmán i Hasco mostren al públic el camí a la rendibilitat

Redacció Interempresas06/07/2011
El passat 29 de juny va tenir lloc en les instal·lacions de l'AIJU (Institut Tecnològic de la Joguina) a Ibi (Alacant) la jornada “La injecció, un procés rendible”. Organitzada conjuntament per Guzmán Global, com a representant a Espanya de les màquines pel modelo per injecció Fanuc, i per Hasco, amb la participació de QSM, les jornades van tenir un excel·lent acolliment entre els transformadors de plàstics, que es van desplaçar fins a les instal·lacions d'AIJU interessats per buscar la rendibilitat dels seus processos.

6 de juliol de 2011

Proveïdors de la indústria transformadora de plàstics com a Guzmán Global i Hasco estan buscant en els últims temps la forma de donar un valor afegit als seus clients i potencials compradors d'equips. La venda de màquines o components en si mateixa ha d'anar avui dia acompanyada d'una mica més. En certa manera, aquest tipus de jornades van en aquesta línia, precisament la de buscar una major proximitat amb el transformador per acompanyar-li en la recerca d'una major rendibilitat. Sens dubte, una postura intel·ligent recolzada per la nombrosa participació de professionals del sector.

L'escenari també és important i d'aquí l'elecció de les instal·lacions de l'Institut Tecnològic de la Joguina. Jorge Serrano, responsable de la divisió Maquinària de Guzmán Global, valora molt positivament la col·laboració amb aquesta entitat: “Volem agrair de forma molt especial l'absoluta disponibilitat i facilitats atorgades per AIJU per a la celebració d'aquesta jornada. A causa de l'alt nombre de participants va caldre canviar la ubicació de les xerrades d'una forma bastant ràpida” ha explicat a Plàstics Universals / Interempresas.

Les diferents conferències a càrrec de Guzmán Global, Hasco i QSM van estar enfocades a la rendibilitat. Es va exposar el punt de vista de la màquina d'injecció, on es va justificar la inversió en màquina elèctrica i en Fanuc, així com el punt de vista del motlle, abastant la seva gestió i els elements que ho conformen. A més es van tractar diversos casos pràctics perquè els clients veiessin on està la rendibilitat i amb la finalitat de que poguessin analitzar els seus costos. En el fons, es tracta d'optimitzar els processos per ser més competitius a partir d'una inversió en equipament.

Nombrosos transformadors de plàstic van assistir a la jornada
Nombrosos transformadors de plàstic van assistir a la jornada.
Es van tractar diversos casos pràctics perquè els clients veiessin on està la rendibilitat i amb la finalitat de que poguessin analitzar els seus costos

Des de Guzmán Global, aquesta jornada es va gestar pensant a aconseguir un acostament major als seus clients. Jorge Serrano continua: “Per a nosaltres és important mantenir aquest contacte directe que considerem la base de l'activitat comercial i més en aquests temps de crisis. Creiem que es poden millorar els processos productius en la transformació de plàstics si aprofundim en un major coneixement entre fabricants i distribuïdors. Moltes vegades és necessari tenir una visió externa ja que el dia a dia no ens deixa molt temps per analitzar processos i estudiar opcions de futur”.

Guzmán Global representa les inyectoras de marca japonesa Fanuc
Guzmán Global representa les inyectoras de marca japonesa Fanuc.

Conclusions de la jornada

Després d'un dia d'explicacions i demostracions es van poder extreure conclusions finals com les quals segueixen:

1.- Si es realitzen les inversions adequades, els beneficis estan assegurats.

2.- L'ús de normalitzats de qualitat pot elevar lleugerament el preu del motlle però no obstant això augmenta significativament la productivitat.

• Insistir en l'ús d'estàndards d'alta qualitat.

• Verificar el compliment de les seves especificacions.

3.- És necessari mesurar per saber i per poder prendre les mesures necessàries orientades a la competitivitat.

4.- Es pot ser competitiu, fins i tot en un entorn de competència amb països com Xina, Índia, Països de l'Est…

5.- L'objectiu que ha de prevaler a l'hora de realitzar una inversió i de realitzar la planificació dels processos productius és tan obvi com a complicat: ser eficients.

A la finalització de la jornada el grup de clients i organitzadors es va desplaçar a les instal·lacions d'Electromapi, on es va realitzar una demostració d'una inyectora Fanuc equipada amb un motlle d'Hasco. L'interès mostrat pels assistents va ser molt elevat i es van realitzar nombroses preguntes tècniques, així com relatives a les possibilitats de control i programari que permet la màquina Fanuc.

L'Institut Tecnològic de la Joguina, seu també de la jornada
L'Institut Tecnològic de la Joguina, seu també de la jornada.
Es pot ser competitiu, fins i tot en un entorn de competència amb països com Xina, Índia, Països de l'Est

Des de Guzmán Global manifesten la seva satisfacció pel transcurs de la jornada i pel resultat de la mateixa: “Comptem amb una alta assistència i una gran participació, de manera que hem aconseguit el que buscàvem, és a dir, un intercanvi bidireccional amb els nostres clients. Vam conèixer de primera mà les seves inquietuds i necessitats i alhora van poder valorar tot el que els promotors d'aquesta jornada podem oferir-los”.

Empreses o entitats relacionades

Guzmán Polymers, S.L.U.
Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis