Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gascón International amplía su gran familia de productos
Aker, NYX o Iris són noms en la seva gran majoria escollits entre renombrados déus de la mitologia grega, finlandesa o egípcia

Gascón International amplia la seva gran família de productes

Redacció Interempresas28/06/2011

28 de juny de 2011

L'empresa aragonesa Gascón International, que va sorprendre recentment a la seva clientela amb l'anunci de la seva nova imatge corporativa, gràcies a l'elecció d'un nou logo que trenca amb la dinàmica d'imatges més o menys similars al mercat, segueix el camí de la renovació i debuta al mercat amb la seva extensa gamma de màquines agrícoles, cadascuna amb el seu nom i cognom.
Mai havia estat tan fàcil detectar el model de maquinària agrícola que fa al cas, dins de l'extensa oferta de la casa Gascón, com ara. Aker, NYX o Iris són noms en la seva gran majoria escollits entre renombrados déus de la mitologia grega, finlandesa o egípcia, com a testimoniatge d'una història i una tradició que, com la casa Gascón, parlen d'èxits i de la cura de la mare terra.
Imagen
El nom de la gamma de subsoladores en V de Gascón International –Aker– encarna al déu de la terra. El nom Aton, referent a la gamma de polidozer hidràulics, encarna els rajos del sol en la mitologia egípcia, i el nom de la gamma de graderies de rodes posteriors –Ukko– al déu del cel i dels trons en la mitologia finlandesa.

EOS és la gamma de graderies hidràuliques en V i en X, que en la mitologia grega encarna l'aurora. El nom de la gamma de descompactadores de l'empresa oscense –Iris– encarna l'arc de Sant Martí. Finalment no s'ha d'oblidar Gea, la gamma de graderies en V de Gascón International, el nom de la qual representa la deessa de la terra i l'essència mateixa de la terra.

Nou descompactador 'Iris' en

Aprofitant aquest nou aire, Gascón International llança al mercat el seu nou descompactador ‘Iris’ en V amb rodes de control de profunditat i per millorar l'estabilitat a l'hora de treballar. Des d'ara, la maquinària agrícola de Gascón International té nom propi que expressa l'amor per la terra, el respecte per la naturalesa i la cura dels cultius.

El responsable d'Exportació i Màrqueting, Malgari Lagrasta, expressa que “a través d'aquesta nova imatge i a través el llançament de les nostres 12 famílies de productes, tenim l'ocasió de transmetre un missatge fort i positiu d'una societat avantguardista, emprenedora, capaç de proposar solucions innovadores amb una dilatada experiència i tradició a les seves esquenes”.

Nou descompactador 'Iris' en V de Gascón International
Nou descompactador 'Iris' en V de Gascón International.
Mentre, el gerent de Gascón International, Alfredo Gascón, afirma que “la nostra missió és ajudar als nostres clients a aconseguir el seu objectiu des del primer moment, proporcionant-los solucions pràctiques i efectives. A través d'aquesta nova classificació dels nostres productes, adoptem un nou look que encarna modernitat i dinamisme i facilitem l'elecció del producte adequat en el moment adequat. A través de la nostra imatge renovada volem transmetre a tots els nostres clients, que ens han recolzat en tots aquests anys, que som una empresa única, creïble i professional, al servei de les seves necessitats diàries, impulsada pel nostre afany de fer les coses bé per ells”.
Gascón International satisfà una clientela sempre més nombrosa, que li demanava un descompactador en 'V' més d'acord amb els gustos i les necessitats més recents
En línia amb aquestes noves polítiques, Gascón International satisfà una clientela sempre més nombrosa, que li demanava un descompactador en V més d'acord amb els gustos i les necessitats més recents. Gràcies a la renovada imatge del descompactador en V, 'Iris', amb rodes de control, Gascón International aconsegueix incorporar a la seva extensa gamma de descompactadores una maquina compacta i completa en tots els seus elements, capaç de penetrar a la profunditat desitjada a cada moment del treball.

Empreses o entitats relacionades

Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis