Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gascón International estuvo presente en Expovicaman 2011

Gascón International va estar present en Expovicaman 2011

16/06/2011

16 juny 2011

Gascón International , com a marca de referència en la fabricació de maquinària agrícola per al treball de sòl, no podia faltar a la 31 º edició de Expovicaman (Albacete), Fira molt destacada del sector agrícola a Castella-la Manxa.

Expovicaman va ser el marc apropiat per donar a conèixer les novetats de la marca. En aquesta ocasió Gascón, gràcies a la valuosa col·laboració de Agrifercan i Coagrip com representants a la zona, va fer especial èmfasi en les grades de discs hidràuliques en V amb transport longitudinal, que faciliten el desplaçament en carretera, amb una amplada de transport de només 2 , 8 metres. A més es van presentar altres models de grades en V amb plegat hidràulic i una amplada de transport inferior a 2,50 m. En aquestes zones, on el terreny és dur, sec, pedregós, l'ús d'aquestes grades hidràuliques resulta particularment apreciat per la fina tasca que executen a l'hora d'esmicolar el sòl i les restes vegetals, aconseguint ràpidament un bon llit de sembra.

Plenament satisfets dels resultats en Expovicaman i agraint l'elevada afluència de públic interessat, Gascón estarà també present amb la seva àmplia oferta de maquinària agrícola a Fercam del 13 al 18 de juliol a Manzanares (Ciudad Real).

foto

Empreses o entitats relacionades

Gascón International (Herederos de Manuel Gascón, S.L.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis