Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hasco lanza una nueva válvula de aguja universal Z10710 y Z107105
Solucions en el camp de canal calent

Hasco llança una nova vàlvula d'agulla universal Z10710 i Z107105

Redacció Interempreses26/05/2011
En el camp de la tècnica de canal calent, les solucions de tancament d'agulla unitària s'enfronten a l'usuari a nombroses limitacions i solen causar problemes en la pràctica: la separació de la massa pot produir línies d'unió a la superfície de la peça, la gamma de longituds de broquets i diàmetres és limitada, els resultats dels motlles prototip o de sèries petites no poden transportar fàcilment als motlles de sèrie de diverses cavitats, ja que es canvia per complet el tipus de broquet, la mida dels broquets de tancament d'agulla unitàries convencionals exigeix grans altures de muntatge i mides de motlle, etc.

Amb aquesta renovació de la vàlvula d'agulla universal Hasco soluciona de manera fàcil molts d'aquests problemes de cop. Els principis bàsics de la unitat de tancament d'agulla segueixen sent la universalitat i la modularitat.

La unitat d'accionament d'agulla, que està disponible en dues mides estàndard, pot combinar-se amb totes les broquets Techni Shot i Valve Shot de Hasco. Així s'obre a l'usuari una gamma molt àmplia de tipus de filtres, diàmetres de canal de massa i longituds de boca de 300 mm màxim, variants de punts d'injecció i guiats d'agulla.

Nova vàlvula d'agulla universal
Nova vàlvula d'agulla universal.

Les aplicacions del camp tècnic amb pesos i càrregues molt diferents també es poden dur a terme d'una manera senzilla i flexible, tal com es requereix en el sector mèdic i de l'embalatge.

L'estructura del sistema és extremadament compacta i també pot integrar-se sense problemes en petits motlles amb una alçada reduïda de muntatge.

Un avantatge important de l'accionament és que tant la unitat, com un filtre individual, poden emprar-centrades al mig del motlle, o com una unitat d'accionament entre el distribuïdor de canal calent i el filtre. D'aquesta manera, els motlles de prototips o pre-sèries amb un tipus de broquet determinat poden transmetre sense problemes els coneixements adquirits a un motlle de sèrie superior. Fins i tot poden emprar-se els components utilitzats des del motlle de presèrie.

Així disminueixen considerablement les despeses del sistema de canal calent en sèrie. En utilitzar la Z107105 /... entre el distribuïdor de canal calent i el cap del broquet tenen efecte altres avantatges. La dilatació tèrmica axial de la barra del distribuïdor no exerceix cap influència en la posició de l'agulla o el guiat de l'agulla. D'aquesta manera, s'impedeix la deformació de l'agulla. L'òptima relació L / D, gràcies a la reduïda longitud de l'agulla, incrementa la vida útil de l'agulla i el punt d'injecció.

També es concedeix gran importància a la flexibilitat en seleccionar el tipus d'accionament. La Z107101 /... s'acciona de forma pneumàtica mitjançant cilindres especials col·locats a l'exterior del motlle. La biela es desplaça centralment per la unitat per minimitzar el desgast i les forces de desplaçament. En la unitat Z107105 /... l'accionament té lloc mitjançant cilindres hidràulics compactes que estan acoblats a la unitat per mitjà d'un travesser.

La longitud de carrera pot variar, depenent del tipus d'accionament, entre 2 mm fins a 7 mm en els dos tipus d'accionament. Així pot ajustar perfectament la Z107101 /... a l'aplicació i el tipus de broquet utilitzat.

La posició de l'agulla de tancament es determina de manera inequívoca. Un element antirotació al cap del broquet permet l'adaptació del contorn davanter de l'agulla a la geometria de la peça i assegura l'agulla contra gir.

Empreses o entitats relacionades

Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis