Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco certifica todas sus tecnologías de compresores exentos de aceite según la nueva norma ISO 8573-1 2010
Emeses per l'institut independent Technische Überwachungs-Verein (Associació per a la Inspecció Tècnica, o TÜV)

Atlas Copco certifica totes les seves tecnologies de compressors exempts d'oli segons la nova norma ISO 8573-1 2010

Redacció Interempreses27/04/2011
Atlas Copco ha anunciat que tots els seus compressors exempts d'oli tenen ara la certificació CLASSE 0 en relació amb el contingut d'oli segons l'última edició de la norma ISO 8573-1. Atlas Copco és el primer fabricant de compressors a rebre els certificats que acrediten que totes les seves tecnologies d'aire exempt d'oli tenen la certificació 'CLASSE 0' sobre contingut d'oli d'acord amb les últimes normes internacionals.

Totes les tecnologies d'aire exempt d'oli d'Atlas Copco han estat certificades segons la nova norma. Aquesta certificació inclou els seus compressors centrífugs, d'ungla, scroll, pistó, cargol amb injecció d'aigua i pistó-cargol combinats de quatre etapes, així com la seva sèrie P transportable de compressors de lloguer. Aquests compressors subministren aire comprimit 100% exempt d'oli per a les industrials tèxtils, alimentàries, mineria, plataformes marines i electrònica (incloent la fabricació de semiconductors i sales blanques), així com per a la fabricació de productes farmacèutics, químics i cosmètics, polvorització de pintura en plantes d'automoció, tractament de l'aigua a municipis i aplicacions mèdiques crítiques en hospitals.

Compressor ZR
Compressor ZR.

La primera edició de la norma ISO 8573-1 representar el primer pas el 1991 per reconèixer la importància de la qualitat de l'aire i classificar l'aire de sortida acord amb els nivells de tres contaminants: oli, aigua i pols. L'evolució de la norma amb el temps ha anat reflectint les creixents necessitats de qualitat de l'aire per processos i productes finals sensibles, com ara aliments i productes farmacèutics. La segona edició de la norma, publicada el 2001, va incloure la classificació CLASSE 0 sobre contingut d'oli. Atlas Copco va ser el primer fabricant en obtenir la certificació CLASSE 0 el 2006 de l'institut Technische Überwachungs-Verein (TÜV), que no va trobar cap presència d'oli en l'aire comprimit subministrats per la sèrie Z de compressors de cargol rotatius exempts d'oli. El mateix va succeir el 2007 amb les altres tecnologies exemptes d'oli (compressors centrífugs, d'ungla, scroll, de pistó i de cargol amb injecció d'aigua), confirmant així el lideratge de la companyia en tot el rang de pressions de 300 mBar a 40 bar. L'edició 2 (2001) de ISO 8573-1 es va revisar el 2010 per reflectir el canvi en contingut de pols, donant lloc a la nova norma, ISO-8573-1 Ed 3 (2010).

"La certificació d'acord a l'última edició de 2010 d'aquesta norma constitueix el testimoni del nostre compromís amb la tecnologia exempta d'oli i amb la seguretat dels processos, els éssers humans i el medi ambient", afirma Chris Lybaert, President de la divisió Oil-free de Atlas Copco.

Imagen

Els certificats sobre contingut d'oli de les actuals gammes de compressors Atlas Copco han estat emesos per l'institut independent Technische Überwachungs-Verein (Associació per a la Inspecció Tècnica, o TÜV), segons els mètodes de mesurament i assaig més estrictes. Aquests mètodes confirmen que no es va poder detectar cap rastre d'oli.


Un dels clients de Atlas Copco és la fàbrica de l'Oreal a Suzhou, Xina. Utilitza l'aire comprimit per a dispositius pneumàtics i processos secs després de l'esterilització. La qualitat de l'aire té una importància cabdal en la fabricació de productes cosmètics d'alta qualitat. Fins i tot el més mínim rastre d'oli pot donar lloc a lots de productes alterats o contaminats, a més dels riscos per a la salut dels consumidors. Per aquest motiu, L'Oreal va triar els compressors de la sèrie Z CLASSE 0 a l'inici de la producció el 1999.

D'acord amb Huang, ETNSE Manager de L'Oreal Suzhou, "vam triar Atlas Copco perquè la gamma Z CLASSE 0 s'adaptava a les nostres rigoroses normes de fabricació i ha contribuït a les nostres certificacions ISO 14001 i OHSAS 18000. Com avantatge addicional, hem aconseguit reduir el consum d'energia de la sala de compressors en un 20% ". La planta va rebre el 2008 el premi EFE (Environment friendly Enterprise, o empresa respectuosa amb el medi ambient), que és el major guardó en matèria de protecció del medi ambient de la província de Jiangsu.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis