Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Transdiesel muestra en Smopyc los equipos de John Deere
La marca exposa a l'estand D24 del pavelló 7 de la Fira de Saragossa

Transdiesel mostra en SMOPYC els equips de John Deere

Redacció Interempreses21/03/2011

21 març 2011

Transdiesel presenta a SMOPYC 2011 les novetats de John Deere Power Systems (JDPS), com el seu actual línia de motors dièsel Tier 4 provisional / Fase III B. Les noves normatives d'emissions per a motors des de 130 kW (174 CV) han entrat en vigor l'1 de gener de 2011 i exigeixen una reducció del 90% en emissions de partícules dièsel (PM) i una reducció del 50% en òxids de nitrogen ( NOx) respecte als nivells autoritzats per l'anterior normativa Tier 3/Fase III A.

La data d'efectivitat de la normativa Tier 4 provisional/Fase III B per als motors de 56 kW (75 CV) a 130 kW (174 CV) és l'1 de gener de 2012. Per als motors que desenvolupin des de 56 kW (75 CV), John Deere començarà per la seva plataforma PowerTech Plus Tier 3/Fase III A de sis cilindres en línia —que inclou un sistema de recirculació de gasos de fuita refrigerada (EGR) per al control de NOx— i l'addició d'un filtre de fuita per a la reducció de les emissions de partícules PM. Aquests motors disposaran de regulació totalment electrònica, culata de 4 vàlvules per cilindre, sistema d'injecció d'alta pressió, sobrealimentació i enfriador posterior aire-aire.

Els motors de menys de 130 kW (174 CV), estaran disponibles amb cilindrades de 4,5 i 6,8 litres i estaran dotats de turbocompressors amb vàlvula de descàrrega o de geometria variable, en funció de la mida del motor. En comparació amb els motors John Deere de major grandària, els motors de menys de 130 kW (174 CV) s'incorporaran filtres d'escapament més petites, que podran anar muntats en el motor o en altres ubicacions per tal d'oferir més flexibilitat. Els motors d'aquesta categoria de potències s'utilitzaran per a la regeneració activa un sistema de dosificació en els cilindres, mentre que els motors John Deere amb potències superiors als 130 kW (174 CV) utilitzaran un sistema de dosificació extern. Els motors John Deere de més de 130 kW (174 CV) es proposaran amb cilindrades de 6,8; 9,0 i 13,5 litres.

El PowerTech PSX 6,8 L compta amb una potència de 168-224 kW (225-300 CV)
El PowerTech PSX 6,8 L compta amb una potència de 168-224 kW (225-300 CV).
Transdiesel presentarà a la fira de Saragossa la següent oferta de models i potències:

· PowerTech PWX 4,5 L: 56 kW - 91 kW (75 CV - 122 CV)

· PowerTech PVX 4,5 L: 93 kW - 129 kW (125 CV-173 CV)

· PowerTech PVX 6,8 L: 104 kW - 129 kW (140 CV - 173 CV)

· PowerTech PVX 6,8 L: 138 kW - 187 kW (185 CV - 250 CV)

· PowerTech PSX 6,8 L: 168 kW - 224 kW (225 CV - 300 CV)

· PowerTech PVX 9,0 L: 187 kW - 224 kW (250 CV - 300 CV)

· PowerTech PSX 9,0 L: 242 kW - 317 kW (325 CV - 425 CV)

· PowerTech PSX 13,5 L: 298 kW - 448 kW (400 CV - 600 CV)

La tecnologia EGR i VGT

John Deere ha estat el primer fabricant de motors a utilitzar amb èxit les tecnologies de recirculació de gasos d'escapament refrigerats (EGR) i de turbocompressors de geometria variable (VGT) en aplicacions per a fora de carretera, introduint-les en els seus motors homologats sota la normativa d'emissions Tier 3/Fase III A. Des de llavors, John Deere ha acumulat moltes hores de treball fora de carretera amb aquestes tecnologies, i ha establert un rècord demostrat de fiabilitat.

Amb els seus motors Tier 4 provisional / Fase III B des de 56 kW (75 CV), dotats de tecnologies EGR refrigerat i VGT, John Deere espera mantenir uns nivells d'economia de combustible similars als dels seus motors Tier 3/Fase III A. Els motors John Deere amb EGR refrigerat funcionen eficaçment amb combustible dièsel amb baix contingut de sofre, així com amb mescles de biodièsel, proporcionant a propietaris i operadors un rendiment òptim i flexibilitat d'elecció de combustibles.

Motor Tier 4 provisional / Fase III B de John Deere
Motor Tier 4 provisional / Fase III B de John Deere.
Transdiesel exposarà en el seu estand els millors productes John Deere a la Fira de Saragossa

A l'hora d'escollir solucions a la normativa Tier 4 provisional / Fase III B, John Deere rebutjar la reducció catalítica selectiva (SCR). La solució de John Deere d'adoptar els sistemes EGR refrigerat i els filtres d'escapament proporciona als fabricants d'equips originals i als usuaris finals una solució demostrada amb la millor economia total de fluids. La utilització del sistema EGR i un sol fluid significa que propietaris i operadors no hauran d'afrontar el cost del combustible dièsel més el cost addicional del fluid per a sistemes d'escapament (DEF) que exigeixen els sistemes SCR. "Pel que fa a la normativa Tier 4 provisional / Fase III B, no només estem buscant la millor economia de combustible, estem tenint en compte el consum total de fluids", va afirmar John Piasecki, director mundial de màrqueting, vendes i servei al client de JDPS.

Addicionalment, el maneig de la solució EGR refrigerat no exigeix la intervenció de l'operador. Aquest no ha d'afrontar el cost i les complicacions d'un segon fluid. El sistema SCR pot ser una tecnologia adequada en un futur, quan estigui més desenvolupada per a aplicacions de fora de carretera, però no és necessària per la normativa Tier 4 provisional / Fase III B. "El sistema EGR refrigerat i el filtre d'escapament són la solució senzilla i demostrada demanada pels nostres clients", diu Piasecki. "Creiem que el EGR refrigerat proporciona als nostres clients el millor valor per a la normativa Tier 4 provisional / Fase III B".

L'optimització de la grandària dels motors

John Deere ha optimitzat la grandària dels seus motors Tier 4 provisional/Fase III B. Tots els motors John Deere amb EGR refrigerat i filtre de fuita ocuparan un espai similar al dels motors Tier 3/Fase III A amb silenciadors de fuita als quals substitueixen.

John Deere és un dels pocs fabricants que dissenya motors i maquinària de construcció, forestal i agrícola, la qual cosa proporciona a la marca una experiència en l'adaptació i integració del motor, la transmissió, el filtre de fuita, el conjunt de refrigeració i la unitat de control del motor (ECU) per aconseguir la màxima eficàcia. Aquest procés integrat potencia el rendiment, la comoditat de l'operador, l'economia de combustible i el valor total dels productes John Deere i dels productes d'altres fabricants equipats amb components John Deere.

Els motors de menys de 56 kW (75 CV), que inclouen els motors John Deere PowerTech M i PowerTech I 2,4L, porten en producció des de l'any 2007 i ja compleixen les normatives d'emissions Tier 4 provisional i Fase III A. Els motors PowerTech M de 2,4 litres munten culatas de 2 vàlvules per cilindre, sistemes d'injecció amb bombes mecàniques i turbocompressors de geometria fixa. Els motors PowerTech I de 2,4 litres comparteixen les culatas de 2 vàlvules per cilindres i turbocompressors de geometria fixa, però afegeixen regulació totalment electrònica, injectors d'unitat electrònica i enfriadores posteriors aire-aire. Cap d'aquests motors exigeix l'ocupació d'EGR refrigerat o de filtres de fuita.

Empreses o entitats relacionades

Tdmed Power Systems, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis