Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case destacará en Smopyc 2011 con sus motores de bajas emisiones
Presenta noves excavadores d'erugues, carregadores de pneumàtics i minicarregadores al seu estand de Fira de Saragossa

Case destacarà en SMOPYC 2011 amb els seus motors de baixes emissions

Redacció Interempreses21/03/2011

21 març 2011

La tecnologia de motors adaptats al reglament d'emissions Tier 4 Interim de FPT Industrial és una de les apostes amb les quals Case Construction Equipment va al Saló Internacional de Maquinària d'Obres Públiques, Construcció i Mineria (SMOPYC), que se celebra a Fira de Saragossa del 5 al 9 d'abril. Case desenvolupa la seva activitat firal a l'estand 1-12 del pavelló 6 DF.

Una altra de les novetats que la companyia presenta a SMOPYC són les noves excavadores d'erugues, carregadores de pneumàtics i minicarregadores. A més, torna la gamma Case Construction King de retrocarga.

Els visitants que acudeixin a l'estand tindran també l'oportunitat de conèixer el Rodeo de Case, una competició entre operadors amb proves eliminatòries a tot Europa que començaran a l'abril. Aquesta competició conclourà amb una emocionant gran final, que es disputarà a l'octubre al Centre de Clients Case de París.

Reglament Tier 4 Interim

Moltes de les màquines noves i millorades que s'exhibeixen a l'estand de Case estan equipades amb motors que compleixen els requisits del reglament Tier 4 Interim sobre emissions. Utilitzant les tecnologies de reducció catalítica selectiva (SCR) i recirculació refrigerada dels gasos d'escapament (Cegra), les motors de les màquines Case han reduït les partícules (PM) en un 90% i els òxids de nitrogen (NOx) pràcticament a zero com exigeix el reglament Tier 4 Interim.

Case ha desenvolupat aquestes tecnologies per garantir que els clients continuïn beneficiant-se de les expectatives de productivitat d'una màquina Case: "a més dels nivells d'emissió, que compleixen sempre les normatives pertinents, el client obté també menor consum i, en molts casos, més potència, la qual cosa permet millorar la productivitat ".

El duo de la sèrie C mostra la direcció de les excavadores

Les excavadores d'erugues CX250C de 24,7 tones i CX370C de 36,7 tones estan accionades per motors que compleixen el reglament Tier 4 Interim amb injecció múltiple, turbo de cabal variable, doble recirculació refrigerada dels gasos d'escapament (Cegra) i filtre de partícules dièsel.

Excavadora d'erugues CX250C, de 24,7 tones
Excavadora d'erugues CX250C, de 24,7 tones.

La potència segueix sent "de les més elevades del sector", amb l'avantatge que les dues màquines ofereixen als clients una millora d'estalvi de combustible de fins al 10%. Les excavadores de la sèrie C incorporen cinc nous sistemes d'estalvi de combustible: reducció automàtica del règim del motor durant la baixada de l'equip i la rotació, retorn al mínim quan no s'utilitzen els manipuladors, reducció de cabal a l'inici dels moviments de rotació , parada automàtica del motor després d'un temps predeterminat al mínim i ajust de la pressió hidràulica durant l'excavació.

En tots els models de la sèrie C s'ha millorat l'interior de la cabina, incloent una pantalla multifunció a tot color i accés més fàcil per l'operador. El climatitzador automàtic de sèrie i la reducció de 2dB (A) del soroll interior garanteixen la comoditat de l'operador. Les excavadores Case disposen de sistema per martell renovat i d'un sistema hidràulic auxiliar d'alt cabal millorat amb acoblament de nou disseny per oferir un funcionament més ràpid i unes prestacions d'elevació superiors.

Les noves excavadores compten amb una pantalla multifunció a tot color i una cabina més confortable
Les noves excavadores compten amb una pantalla multifunció a tot color i una cabina més confortable.

Carregadores Sèrie F, més ràpides amb menys consum

Case també participa en SMOPYC amb dos de les seves últimes carregadores de pneumàtics: la 721F i la 821F. Gràcies al sistema de control de potència de quatre maneres, l'operador pot triar la manera idoni per a cada tasca, reduint així el consum i augmentant la productivitat. La transmissió automàtica de cinc marxes amb bloqueig del convertidor, opcional, permet més acceleració i velocitats més elevades, així com una eficiència encara més gran.

Un dels últims models en carregadores de pneumàtics de Case
Un dels últims models en carregadores de pneumàtics de Case.

Les opcions inclouen el guardonat sistema de direcció per joystick de Case, i els models 721F, 821F i 921F es poden demanar amb braç normal 'Z' o amb braços 'XR' de major abast. Per a la manipulació de materials, la 721F també es pot encarregar amb el porta eines 'XT' amb acoblament ràpid integrat.

La línia de minicarregadores creix per respondre a la demanda

La companyia ha ampliat la seva oferta de màquines compactes amb la introducció d'una nova línia de nou minicarregadores i tres carregadores compactes d'erugues. Ambdues gammes de models es poden demanar amb una sèrie de braços radials per treball pesat d'excavació o braços d'elevació vertical per a manipulació de materials.

La nova cabina té un 25% més de superfície de vidre que en els models anteriors, mentre el disseny renovat dels braços ofereix l'operador més comoditat i visibilitat. S'ofereixen comandaments mecànics i electrohidràulics, amb comandaments auxiliars proporcionals a la palanca principal dels servos electrohidràulics.

El retorn de la gamma Construction King

De potents motors, la nova gamma de retrocarga Construction King Sèrie T consumeix un 10% menys de combustible que els models anteriors. Les màquines munten una cullera davantera amb capacitat un 20% major, així com un equip retro de disseny renovat que redueix l'alçada durant el transport en 30 centímetres.

A la fira SMOPYC l'estand de Case exhibirà, juntament amb la popular 580ST-a la imatge-, la màquina superior de la gamma, la 695ST...
A la fira SMOPYC l'estand de Case exhibirà, juntament amb la popular 580ST-a la imatge-, la màquina superior de la gamma, la 695ST.

La combinació de motors potents però econòmics, major productivitat i dimensions generals més reduïdes és la fórmula guanyadora per l'operador. A la fira SMOPYC l'estand de Case exhibirà, juntament amb la popular 580ST, la màquina superior de la gamma, la 695ST, amb rodes iguals, cabina amb totes les comoditats i amb la capacitat d'excavació que busca el client entès en retrocarregadora.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis