Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Pramac presenta en primicia la adaptación del Rental USA para el mercado europeo en Smopyc 2011
Presentació oficial de Rental Premium per a Europa

Grup Pramac presenta en primícia l'adaptació del Rental USA per al mercat europeu en SMOPYC 2011

Redacció Interempreses18/03/2011
Basant-se en la seva experiència en l'exigent mercat americà, per al que desenvolupa des de fa anys Rental USA, una màquina amb unes elevades prestacions i alta qualitat, tant en la seva construcció com en l'acabat, el Grup Pramac aprofitarà un aparador com SMOPYC per presentar la adaptació d'aquest producte al mercat europeu, denominant Rental Premium. El seu llançament està previst per a finals de 2011 o principis de 2012.

Són diverses les diferències. Les més destacades són les següents:

1. Motors Yanmar i Perkins segons la normativa d'emissions Americana EPA IV / III, de nivell d'emissions més baix que la Europea.

2. Bancada heavy duty d'arrossegament amb tanc de capacitat de combustible ampliada per cobrir almenys 100% de la càrrega durant 24 hores.

3. Selector de voltatge de tres posicions, de fàcil accés, per a poder utilitzar el grup electrogen en trifàsic i monofàsic.

4. Quadre analògic amb instrumentació completa, borneras de potència per a fàcil connexió, amb kit d'endolls personalitzat per a Amèrica amb preses NEMA trifàsiques i monofàsiques i amb predisposició per a connectar un quadre de commutació ATS extern per possible ús en emergència.

5. Kit rènting.

Foto1. GSW530 SND
Foto1. GSW530 SND.

"Dins de la nostra producció estàndard, enfocada al mercat del lloguer europeu, els nostres proveïdors de motor ja han anat adaptant la seva producció per complir la Normativa d'emissió de gasos contaminants EU 2004/26/EC stage IIIA, que ha entrat en vigor el passat 1 de gener que afecta grups mòbils, d'aquí el seu èmfasi en el mercat de lloguer de maquinària ", apunten des de l'empresa.

A més, enfocat al mercat del lloguer i obra pública, la signatura comptarà en el seu estand, que tindrà una superfície superior als 200 m 2, d'una torre d'il luminació amb carro LSW10 amb motor Yanmar, amb 4x1000 halogenur metàl·lic, a més d'una àmplia gamma de grups electrògens de 3.000 rpm on Pramac, és el principal client d'Honda en motors industrials, cobrint la producció, no només de grups electrògens, sinó de motobombes, motosoldadoras, netejadores a pressió i sistemes d'il luminació, disposant aquí de diferents models de torres d'il luminació que serveixen de complement a aquests grups.

Addicionalment en aquest esdeveniment a través del seu Divisió Solar & Wind, Pramac exposarà els seus mòduls fotovoltaics procedents de la nostra fàbrica a Suïssa i els microgeneradors d'última generació de 400 i 1000 W respectivament.

D'altra banda, el 2011 es presenta com un any de grans novetats per Lifted srl, societat del grup Pramac que produeix equips de manutenció, comercialitzats a Espanya per Pramac Ibérica SAU L'experiència en el camp de la fabricació de transpaletes elèctriques, que l'empresa projecta i construeix des de fa més de 20 anys, avui ha arribat a elevats nivells de qualitat i coneixement, que són la base de l'innovador projecte CX12.
Foto2. CX 12
Foto2. CX 12.

Es tracta d'una transpaleta àgil i versàtil, enfocada al confort de l'operari, a qui li facilita el moviment en espais reduïts.

La CX12 representa el model d'entrada en el segment de les transpaletes elèctriques Lifted per moure càrregues i palets amb el mínim esforç, gràcies al seu disseny és l'eina ideal per a usos lleugers, en els petits comerços, a les grans superfícies i en les empreses de transport.

Aquesta transpaleta, que combina reduïdes dimensions amb la versatilitat d'una transpaleta manual i la comoditat d'una transpalet elèctrica, és perfecte per operadors que tinguin una força limitada.

Lift per tant amplia les oportunitats en el segment light-duty apostant sempre per l'ergonomia de les seves màquines, l'anàlisi de les necessitats operatives del treball i la satisfacció de les exigències més demandades pel mercat. D'aquesta manera la CX12 troba el seu ambient de treball natural en petites botigues, supermercats, camions i passadissos molt estrets, ambients en els quals, gràcies a la seva capacitat de càrrega de 1.200 kg, garanteix grans possibilitats d'ús.

Algunes de les principals característiques que fan que la CX12 sigui única en el seu segment són: el timó ergonòmic, el carregador incorporat (disponible també l'opció de kit inverter per a recàrrega sobre camió i el portaobjectes localitzats directament en la capota), el perfil del xassís molt reduït, la perfecta visibilitat de les forquilles per part de l'operador, el reduït radi de gir, la limitada amplada del cos màquina i molts altres dispositius tecnològics i estructurals que fan d'aquesta màquina una de les millors eines per a una manipulació lleugera però segura. Més info. sobre la nova CX12 i altres productes de la gamma Lifted a www.lifter.it

Empreses o entitats relacionades

Pramac Ibérica, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis