Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Destacada selección de máquinas de Ausa para Smopyc 2011
L'empresa exposa al pavelló 2, Stand C/1-11

Destacada selecció de màquines d'Ausa per SMOPYC 2011

Redacció Interempreses17/03/2011
Les millors màquines d'Ausa seran presents al Saló Internacional de la Maquinària d'Obres Públiques i Construcció, SMOPYC-2011, que se celebra del 5 al 9 d'abril a Fira de Saragossa. La companyia portarà a la mostra els seus dúmpers en diferents mides i formats, així com una àmplia representació de la seva gamma de carretons i Taurulift, amb la novetat mundial FullGrip, nou sistema de transmissió 4x4. Els seus escombradores d'última generació i els multiserveis, incloent el vehicle elèctric M 50 EV, completaran l'exposició.

Com en anteriors edicions, la companyia portarà a aquest gran trobada comercial una estudiada selecció de màquines d'última generació, composta per les seves més recents llançaments de dúmpers i carretons, així com vehicles per a manteniment de vies urbanes com escombradores, llevaneus, vehicles elèctrics i els seus funcionals multiserveis. Ausa disposarà de més de 1.000 metres quadrats al pavelló 2, estand C/1-11, per rebre als seus clients i mostrar els seus productes. La companyia aprofitarà també aquesta plataforma per al llançament mundial de dos nous models que completaran la seva gamma Taurulift.

Dúmpers d'Ausa: assegurances, maniobrables i estables

Per a aquesta edició de SMOPYC, Ausa portarà una bona representació de la seva gamma de dúmpers, amb predomini dels articulats. Com el D 600 APG, equipat amb el sistema diploris, que permet treballar en vies de ferrocarrils de diferents amplades. Ausa ha equipat les seves dúmpers de gran tonatge amb la cabina Premium, una cabina d'altes prestacions, amb aïllament acústic, recolzabraços al seient, llunes tintades, neteja parabrises davanter i posterior i una llarga llista d'opcions, com a equip d'alta fidelitat, connexió USB, connexió Bluetooth i nevera de 6 l de capacitat.

Model D1000
Model D1000.

A l'estand d'Ausa també estaran presents els seus germans menors: el D 350 AHG i el D 150 AHG, dos dúmpers articulats, compactes i potents, amb descàrrega lateral, de 3.500 kg i 1.500 kg de capacitat de càrrega, respectivament, equipant tots dos amb motors Kubota d'última generació i amb transmissió hidrostàtica. L'altre dúmper de 1.500 kg, aquest amb descàrrega hidràulica frontal, serà el D 150 RM, amb equipament plus de sèrie: frens hidràulics, direcció hidràulica, arrencada elèctrica, seient ergonòmic i avisador acústic de marxa enrere, i en aquest cas portarà a més equip de llums i sostre. Finalment, també amb xassís rígid, en SMOPYC podrem veure el dúmper d'Ausa D 201 RHGS, de 2.000 kg de capacitat de càrrega, de descàrrega hidràulica giratòria 180 º, amb tremuja de 1.230 li pala autocarregable. Va equipat amb motor Kubota de 30,8 CV, i porta transmissió hidrostàtica de 2 velocitats i tracció 4x4 permanent Compensació System.

Autoformigoneres: eficiència i màxima maniobrabilitat

Les autoformigoneres d'Ausa també estaran presents en SMOPYC amb la X 1100 RH, que té de 1.100 litres de capacitat de pastat. Amb braç autocarregable i cullera de 150 litres, disposa de comporta d'obertura hidràulica que ajuda a una major eficiència en la dosificació. Amb una altura de descàrrega de 1.070 mm, realitza la mateixa per contrarrotación i elevació del bombo. És una màquina molt estable i maniobrable en espais estrets, capaç també de superar pendents del 32%, gràcies a la seva tracció 4x4, i d'assolir els 20 km / h. Equipa motor Isuzu de 51 CV i resulta extremadament còmoda i fàcil de manejar.

Model X1100
Model X1100.

Carretons elevadors d'avantguarda amb tecnologia de tracció FullGrip

La completa i més recent gamma de carretons elevadors d'Ausa d'entre 1,5 i 5 tones, incorpora la nova tecnologia de tracció FullGrip, exclusiva d'Ausa, la avantatge és que permet l'ús altern i voluntari de la tracció 4x4 o 4x2, simplement accionant un polsador en joystick monocomandament. D'aquesta manera s'augmenta la productivitat i s'estalvia en emissions i en consum de combustible. El carretó C 500 HI 4wd, de 5 tones de capacitat de càrrega que veurem en SMOPYC ja incorpora aquesta tecnologia. Aquesta carretó, amb pal tríplex que s'eleva fins a 5.400 mm, equipaments motor Kubota de 85,6 CV i porta transmissió hidrostàtica, amb bomba de cabal variable i regulació automàtica, amb inversor de marxa elèctric. És confortable, productiva i segura, especialment adequada per moure's per terreny mixtos, gràcies a la seva configuració semi industrial. El seu equipament de sèrie és molt complet. La que veurem en fira portarà cabina tancada amb calefacció, equip de llums davanter i posterior, com a equipament opcional pot equipar-se amb ràdio, entre altres.

Carretó C 500 H
Carretó C 500 H.

De la mateixa família, però amb 3.000 kg de capacitat de càrrega s'exhibirà la C 300 H 4wd que té una alçada d'elevació del pal de 4.400 mm. Porta igualment motor Kubota i transmissió hidrostàtica Rexroth, capaç de superar pendents de 32% i es mou amb gran precisió. La cabina és oberta de sèrie, però també existeix amb l'opció de tancada i semitancada. Amb similars prestacions i tracció 4x4, però de menor mida, es podran veure també els models C250H 4wd, de 2.500 quilos i motor Kubota de 62,9 CV, en aquesta ocasió amb l'opció cabina tancada, equip de llums i pal tríplex amb elevació màxima de 3.700 mm. La menor de la gamma estarà representada per una C 150h 4wd, de 1.500 quilos de capacitat de càrrega, que reuneix les mateixes característiques d'ergonomia i seguretat que la seva companya, així com nombroses opcions d'equipament.

T 204 H
T 204 H.

Ausa mostrarà la seva àmplia gamma Taurulift, destacant el carretó telescòpica T 204 H 4x4x4, amb capacitat per a elevar 2.000 quilos fins a 4,2 m d'alçada. Aquesta tot terreny compacte porta tracció 4x4x4 permanent, equipaments motor dièsel Kubota V2403 de 50 CV i té transmissió hidrostàtica Rexroth. És una màquina molt estable i única per la seva radi de gir inferior a 3 metres el que li confereix una alta maniobrabilitat, convertint-la en insubstituïble en multitud de tasques i per a diferents sectors d'activitat. El model que veurem en SMOPYC, ve equipat amb rodes de baix perfil, rebaixant l'alçada a menys de 2 metres. El tauler Multi-Tach li atorga una gran versatilitat i polivalència el que li permet treballar amb un ampli assortiment d'implements. El seu disseny ergonòmic, la seva cabina avançada i abatible, disseny únic al món, li permet major visibilitat i facilitat de manteniment. A aquest model s'han d'afegir 2 novetats mundials més que s'expandiran la gamma actual, el llançament a nivell global es realitzarà al mateix certamen.

Escombradores i multiserveis per a tasques urbanes

Una de les escombradores que veurem en SMOPYC serà la escombradora B 400 H, de 4 metres cúbics de capacitat i un cabal d'aspiració de 13.000 m 3 / h. És una màquina silenciosa i eficient, tant en el seu treball com en el consum de combustible. Porta 2 raspalls de 800 mm de diàmetre (1,8 m d'ample de rastreig) i un desplaçament lateral de + - 200 mm, als quals es pot afegir un tercer raspall opcional, que amplia l'ample d'escombrat fins als 2,6 m. Disposa de dipòsit de 500 li pot incloure bomba i pistola per neteja a alta pressió, així com tub d'aspiració manual de 5 m. Porta motor Volkswagen 02/01 TDI Euro 5, de 100 CV i transmissió hidrostàtica de 2 velocitats, podent aconseguir 40 km / h (opcionalment 62 km / h). Supera pendents del 28% i el seu tracció és 4x2 amb bloqueig diferencial accionat per l'operari. De disseny ergonòmic, porta cabina tancada amb calefacció i disposa de visibilitat panoràmica, monitor amb 2 càmeres, suspensió pneumàtica al seient del conductor, far rotatiu i altres importants complements de sèrie. Opcionalment ofereix placa portaimplementos frontal, aire condicionat, tacògraf, seient de l'acompanyant amb suspensió pneumàtica, bola de remolc i enganxi de remolc, sistema de greixatge automàtic ABS + EBD i tracció 4x4, entre d'altres alternatives.

Model B 200 H
Model B 200 H.

Per la seva banda, la compacta B 200 H és una escombradora d'aspiració amb dipòsit integrat d'aigua de 300 li capacitat de 2 metres cúbics. Existeix en quatre versions, amb tracció 4x2x2, 4x2x4, 4x4x4 i 4x4x2. És còmoda i extremadament maniobrable, amb un radi exterior de gir de 3.623 mm i interior de 900 mm. Porta el mateix motor Volkswagen de 100 CV que l'anterior i transmissió hidrostàtica Rexroth de 2 velocitats. Aconsegueix els 40 km / hi supera pendents del 29% a plena càrrega. Treballa amb un cabal de 9.000 m 3 / hi disposa de 2 raspalls telescòpics independents i regulables per fixar l'ample i la profunditat de raspallat, amb un ample màxim d'escombrat de 2.818 mm.

La tercera de les escombradores que Ausa presentarà a SMOPYC és la BD 202 HL, escombradora d'arrossegament amb descàrrega lateral, i de 900 litres de capacitat en la tremuja. Porta dipòsit d'aigua de reg de 245 litres i té una amplada d'escombrat d'entre 1.720 i 2.630 mm. Amb motor dièsel Kubota V1505 de 32,2 CV i transmissió hidrostàtica de 2 velocitats, porta tracció permanent 4x4 Compem.

En el capítol de multiserveis Ausa presentarà en SMOPYC seu W 200 H, baldeadora de 2.000 litres de capacitat d'aigua. D'aquestes baldeadora es lliuraran 12 unitats en els pròxims dies a l'Ajuntament d'Amsterdam. La baldeadora és intercanviable amb un equip de neu, que consta d'escampador de sal d'acer inoxidable d'1 metre cúbic desmuntable i assistit, i pala llevaneus. La W200H porta el motor Volkswagen de 100 CV i transmissió hidrostàtica Rexroth de 2 velocitats. Aconsegueix els 40 km / hi supera pendents del 29% a plena càrrega.

Model M 50 EV
Model M 50 EV.

Finalment, no podia faltar a la seva cita en SMOPYC el nou i sorprenent M 50 EV, el vehicle elèctric de Ausa. Aquest potent i àgil vehicle elèctric pot carregar fins a 570 kg, assolir els 60 km / hi superar pendents de fins al 30%. Per la seva grandària i característiques, amb la possibilitat d'incorporar diferents implements, és útil per a pràcticament totes les activitats. Porta motor elèctric de 80 V CA, amb una potència de 9 / 18 kW i una autonomia de 100 km, i el seu temps de càrrega és d'entre 4 i 6 hores.

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis