Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Conaif colabora con Junkers y Buderus en materia de formación

Conaif col·labora amb Junkers i Buderus en matèria de formació

15/03/2011

15 març 2011

Amb l'objectiu de contribuir a la millora del nivell de formació i professionalització de les empreses instal i mantenidores espanyoles, així com al millor coneixement de les noves tecnologies energètiques, Conaif i Robert Bosch España han arribat a un acord de col·laboració que permetrà a les associacions provincials de Conaif i als seus associats beneficiar-se d'una sèrie d'actuacions que es desenvoluparan conjuntament en matèria de formació.
Estand de Conaif al pavelló 5 de la fira Climatització...
Estand de Conaif al pavelló 5 de la fira Climatització. D'esquerra a dreta: Arturo Gómez, director de Vendes de Bosch Termotècnia, Alicia Escudero, directora de Màrqueting de Bosch Termotècnia, el president de Conaif, José María Marcén i Manuel Ruiz, cap de Formació i Assessorament Tècnic de Bosch Termotècnia.
L'acord comprèn la possibilitat que Robert Bosch España (amb les seves marques Junkers i Buderus ) realitzi jornades de formació per als instal·ladors a petició de les associacions provincials de Conaif. També possibilita la participació de Robert Bosch España (Junkers i Buderus) en els cursos que les associacions provincials de la confederació s'imparteixen en els seus centres de formació, prèvia sol·licitud d'aquestes. I recull, així mateix, com a tercera opció l'organització de cursos eminentment pràctics en els centres de formació propis de Robert Bosch a Espanya (ubicats a Barcelona, Bilbao, Madrid, Santiago de Compostela, Sevilla i València) o dels seus col·laboradors (situats a Còrdova , Múrcia, Valladolid i Saragossa) per a grups d'assistents integrats per un màxim de 15 persones.
Les associacions provincials d'instal interessades en les accions formatives esmentades han de comunicar-ho Conaif, que gestionarà tots els detalls directament amb Robert Bosch.

Empreses o entitats relacionades

Bosch Comercial e Industrial
Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis