Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Talleres Corbins aporta numerosas novedades para el agricultor
L'empresa mostra a la Fira de Sant Josep tota la seva àmplia gamma de productes

Tallers Corbins aporta nombroses novetats per a l'agricultor

Redacció Interempreses09/03/2011

09 de març de 2011

Tallers Corbins pensant en els beneficis d'un cultiu més ecològic ha dissenyat el nou porta útils Titan al qual poden acoblar rodes segadores de 600 o 800 mm de diàmetre, el kit d'escombradora de restes de poda de 5 o 6 escombres, el kit de desbrossadora hidràulica o l'equip de desbrossadora ecològica hidràulica, tots això per avançar cap a una nova agricultura. A més, compta amb una àmplia gamma de productes per a diferents treballs de camp.

Entre els productes comercialitzats, l'empresa disposa d'una gran varietat d'elevadors hidràulics. Actualment ha incorporat la gamma de fabricació pròpia Corbins amb els models Agile, Active i Visual, ideals per a tractors de petita i mitjana potència, sistema dúplex amb pistó central, o sistema doble pistó lateral per a una major visibilitat i estabilitat de la càrrega, amb tres moviments: elevació, inclinació i desplaçament, i gran varietat pel que fa a alçada i pes a transportar.

Elevador hidràulic de Tallers Corbins
Elevador hidràulic de Tallers Corbins.

Dins de la gamma de les alineacions de restes de poda per fruiter, l'empresa lleidatana disposa de models acoblats a la part posterior del tractor accionats amb l'hidràulic d'aquest, o acoblades a la part frontal amb discs de 5 o 6 dits i diverses amplades de treball, igual que la regulació de velocitat del plat escombradora.

Les escombradores dobles frontals model 'Elite' per restes de sarments, ja siguin o no prepodadores, inclouen regulació de l'alçada de treball hidràulica independent un costat de l'altre, regulació de l'amplada de treball també hidràulicament i velocitat de rotació dels raspalls, capçals de tipus flotant, amplada de treball regulable de 1,90-4,80 metres (segons el model). Opcionalment es pot acoblar el kit de pantalles per herbicida o el kit de campana antideriva de dos costats.

Les alineacions de restes de poda per branques de gran diàmetre 'Giroramas' són especials per a plantacions d'oliveres, ametllers, cítrics, etc.

Els atomitzadors remolcats fabricats per aquesta companyia poden ser en polièster (Màster Top) o polietilè d'alta densitat (Mega Top), amb capacitats de 1.000, 1.500, 2.000 i 3.000 litres, amb gran diversitat d'opcions per confeccionar una màquina adequada a les necessitats l'usuari, enganxades, tipus de bomba, kits de robots de neteja, kits de mesclador de pols, electro-vàlvules, tractaments antibrotitis, etc.

El model Inverflux disposa d'un ventilador amb aspiració inversa evitant la reaspiración de la polvorització.

El model Twin disposa d'un sistema de doble ventilació amb aspiració davantera i posterior, dos ventiladors amb pales regulables de 800 per a un gran volum d'aire.

Models d'atomitzadors comercialitzats per Tallers Corbins, entre ells el nou Inverflux (a la dreta)
Models d'atomitzadors comercialitzats per Tallers Corbins, entre ells el nou Inverflux (a la dreta).

Tallers Corbins també disposa d'una extensa varietat de models en barres hidràuliques per herbicida de 1, 2, 3 i 5 pistons per tractar un costat o dos costats a la vegada, amb possibilitat de tractar el centre del carrer si és necessari, donada la gran quantitat de models disponibles. Permet cobrir els diferents marcs de plantacions de les explotacions arribant fins als 7 metres, podent substituir el tipus de pantalla acoblada a l'extrem per tractar amb una pantalla convencional, amb el sistema strip o amb pantalles antideriva total per zona amb molt de vent. També compta amb barres herbicides interfilas especials per vinyes i oliveres amb unes mesures especials.

Barra herbicida amb capçal Twister
Barra herbicida amb capçal Twister.

Els polvoritzadors d'herbicida poden oscil • lar amb capacitats dels 200 fins als 1.500 litres amb xassís simples o reforçats en funció de cada cisterna, varietat en els models de les bombes ja siguin de membrana o pistó i possibilitat d'acoblar barres manuals simples, hidràuliques per herbicida o els models especials per a cereals, a més de la gran varietat en accessoris per realitzar un òptim treball.

Quant al que fa als equips per a poda disposen de la sèrie Alpha, màquines de funcionament continu acoblades al tractor. La sèrie GreenLine, tipus carretó, amb motor Robin o Honda (opcional versió autopropulsada) i la sèrie Màgnum, que pot ser suspesa o remolcada acoblada al tractor, però amb calderí acumulador per treballar amb el tractor aturat.

Pel que fa als accessoris Tallers Corbins disposa d'una gran varietat de models de tisores pneumàtiques, serres, platines per a la collita d'olives, amb els seus corresponent allargadors, enrotlladors per a la mànega i tisores manuals de dues mans. També disposem de la versió elèctrica pel que fa al que es fa a tisores de poda i platines per a la recollida de l'oliva.

Per completar la gamma de productes d'aquesta empresa, cal esmentar que també disposen de carretons pulveritzadores de 100 o 200 litres amb motor de gasolina o elèctriques per l'horticultura, jardineria i desinfecció de granges:

  • Empolvoradors de sofre de la línia Zafir, disponibles a 200 i 500 kg ideals per a la distribució de productes en pols, especialment de sofres per a tractaments antiparasitaris preventius i curatius en tot tipus de plantacions.
  • Equips especials per acoblar a quads amb dipòsits de 75 litres i diversos models de barres del darrere o del davant en funció de les seves necessitats.

Tallers Corbins amb l'ànim d'anar ampliant dia a dia la seva gamma de productes ha incorporat a la mateixa la comercialització dels equips de la prestigiosa firma Fischer pel que fa a segadores d'herba, amb una extensa varietat de models i amples de treball per realitzar els treballs més exigents.

Tallers Corbins és una empresa lleidatana fundada l'any 1977, que va començar la seva activitat dedicant-se a la comercialització i reparació de maquinària agrícola. Amb el temps la companyia es va iniciar en la fabricació dels primers compressors i elevadors hidràulics, donades les necessitats del mercat existents en aquells moments i amb el transcurs dels anys va anar ampliant la gamma de fabricats arribant a disposar d'una extensa varietat de maquinària per a satisfer totes les exigències dels diferents sectors de la fructicultura, vinya, cítrics, ametllers, etc., amb les més avançades tecnologies.

A més disposa d'unes instal·lacions renovades i ampliades, amb una oficina tècnica per oferir un servei de qualitat en la venda i postvenda als seus clients i una dilatada experiència en el sector de més de 30 anys. Gràcies a una contínua innovació i una millora en les tècniques utilitzades de producció, l'empresa es troba en una línia d'expansió a nivell nacional i internacional.

Empreses o entitats relacionades

Talleres Corbins, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis