Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hasco participa en un proyecto de desarrollo de una boquilla de canal caliente
La nova filtre de canal calent Multi Shot Z10440 és per a la injecció lateral directa

Hasco participa en un projecte de desenvolupament d'un filtre de canal calent

Redacció Interempreses03/02/2011
El repte del projecte, en el qual també intervé un fabricant del sector de taponería i embalatge, consistia a desenvolupar una solució que oferís possibilitats de canviar punteres de broquet individuals des del nivell de separació, així com garantir un comportament de canvi de color òptim. A més, s'haurà d'aconseguir una reducció notable del temps de cicle (en comparació amb el motlle ja existent), tenint en compte les elevades exigències òptiques de l'article. L'article produït, un capçal de bomba per dosificador, s'utilitza en la indústria cosmètica. Dos requisits que, per tant, calia complir, eren una alta qualitat de superfície i un punt d'injecció mínim.

El motlle a fabricar va ser dissenyat i fabricat per Hasco . Per això, l'equip de desenvolupament del departament d'enginyeria va posar èmfasi en la construcció del filtre i, especialment, en una refrigeració òptima i millorada dels inserts.

La nova Multi Shot Z10440 disposa de 2, 4 o 6 punteres de boca intercanviables individualment. Un disseny especial patentat de les punteres de broquet i de la seva fixació garanteix la major facilitat de servei. La puntera i la coberta estan juntes en un segment, de manera que poden muntar i desmuntar fàcilment des del nivell de separació, fins i tot sense necessitat de temperar. En cas de danys en el motlle, poden equipar cavitats individuals amb un 'segment cec' i així pot continuar la producció en les cavitats del motlle restants sense dificultats tècniques i sense feina de classificació per peces amb rebuig.

Nova filtre de canal calent Multi Shot Z10440
Nova filtre de canal calent Multi Shot Z10440.
Amb la nova filtre les solucions de canal calent conegudes fins ara per a la injecció lateral mitjançant entrades submarines o amb inserits de motlle dividits, pertanyen ja al passat

La refrigeració òptima dels inserits, així com l'eliminació del distribuïdor secundari, van conduir a una reducció del temps de cicle d'aproximadament un 35%. El punt d'injecció compleix les exigències òptiques i dimensionals requerides. El canvi de color va poder realitzar ràpida i netament gràcies als canals de pas de material han estat dissenyats segons criteris reològics i al seu torn curós amb la massa.

Per poder fer realitat el projecte de motlle de forma econòmica i eficient, es va fer ús de la gamma de normalitzats més extensa del mercat: la de Hasco. Com que havia de ser dissenyat com a motlle de producció, es van utilitzar plaques de motlle temperades i resistents al desgast fabricades de 1.2764. La resta de l'estructura del motlle es va realitzar amb l'acreditat Toolox33. Per a un desemmotllament econòmic, es van incorporar elements de la gamma de corredisses de Hasco. Amb el nou regulador de multicanal calenta Z1240 / es va aconseguir una regulació ràpida i precisa, així com una programació de fàcil maneig.

Empreses o entitats relacionades

Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis