Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Construtec y Sici superan el escollo de la crisis
El saló de la construcció i el de la cuina integral aconsegueixen superar el complicat sot de la crisi

Construtec i Sició superen l'escull de la crisi

Ricard Arís22/10/2010

22 octubre 2010

Amb un mercat de la construcció encara ressentint dels efectes de l'esclat de la bombolla immobiliària, era complicat preveure el resultat de l'edició 2010 de Construtec. Tot i això, el saló ha sabut adaptar-se als temps i sobreviure en un període de crisi que encara durarà un bon temps.

Tot i haver perdut afluència respecte a anys anteriors, la present edició de Construtec i Sició han aconseguit que prop de 20.000 visitants s'acostin a veure les últimes novetats que s'hi van presentar. Bona part d'aquestes novetats van estar destinades cap a la millora de l'aïllament tèrmic i l'estalvi energètic.

Construtec va tornar a ser un punt de trobada per a grans i petites empreses
Construtec va tornar a ser un punt de trobada per a grans i petites empreses.

Aquest mateix estalvi energètic va ser un dels valors més escoltats durant les jornades tècniques, així com l'ús de materials com l'acer galvanitzat i la necessitat d'adaptar-se a la normativa d'aïllament acústic dels edificis. En aquest sentit, els visitants de la fira van poder assistir a una conferència sobre solucions d'aïllament tèrmic per a la certificació i rehabilitació d'edificis, organitzada per l'Associació Nacional de Fabricants de Materials Aïllants (ANDIMAT).

D'altra banda, l'Associació Espanyola de Fabricants de Maons i teules d'Argila Cuita (Hispalyt) va celebrar un seminari sobre certificació d'empreses instal del sistema Silensis, usat en parets de maó amb un alt aïllament acústic. Construtec va ocupar prop de 8.000 metres d'exposició i més d'un terç dels seus expositors són empreses estrangeres, procedents d'uns 20 països, entre els quals destaquen Itàlia, Regne Unit, Alemanya, Països Baixos i Bèlgica.

Bons resultats conjunts

El passat 8 d'octubre va tancar les seves portes el Saló Internacional de la Cuina Integral, Sició, amb una afluència de 19.712 professionals. Es tracta de la primera vegada que se celebren en paral·lel al costat de Construtec, buscant aprofitar les sinergies que existeixen entre els mateixos, i per tal d'oferir un espai de negoci de primer ordre. A més, aquest espai va ser escenari d'una trobada d'especial interès per al col·lectiu d'arquitectes: el tercer Congrés Internacional d'Arquitectura.

L'estand de Sika va ser un dels més visitats de Construtec
L'estand de Sika va ser un dels més visitats de Construtec.

Pel que fa a Sició, el saló va clausurar amb una afluència de 7.160 visitants professionals, el que reforça la seva consolidació com el primer referent comercial i de negoci per al sector. A més, a aquests cal afegir un 30% dels visitants del Saló de la Construcció 3765 persones-que també van acudir a la fira. Per a Francisco Escolano, de Teka, "les expectatives de visitants s'han vist àmpliament superades. Això mostra, al meu entendre, la determinació del sector per superar aquests moments d'adversitat, mostrant un gran nivell professional, amb interès per conèixer les novetats que els proveïdors presents incorporar al mercat ".

Per procedència, Madrid va ser la província que major percentatge de visitants professionals va registrar a Sició 2010, amb el 36% del total. A aquesta li segueixen Toledo, amb un 4,5%, Barcelona, 4%, i València, amb un 3%. Pel que fa a l'àmbit internacional, Portugal, Itàlia, França i Alemanya van ser els països amb major nombre de visitants.

Construtec i Sició van sumar gairebé 20.000 visitants entre els dos certàmens

Una sisena edició per recuperar la il • lusió

Organitzada per IFEMA i promoguda per AMC, l'Associació Espanyola de Fabricants de Mobles de Cuina, aquesta sisena edició, celebrada entre el 5 i el 8 d'octubre, va acollir la participació de 46 expositors, i més de 75 marques, que van presentar les seves novetats en 5.400 metres quadrats nets d'exposició. Des Teka afirmen que "en aquesta edició ha destacat, sobre totes les coses, la innovació mostrada pels proveïdors presents, tant en termes de producte, com amb el plantejament de noves propostes de negoci.

Alguns estands de Construtec destacar pel seu atractiu i innovació en el disseny
Alguns estands de Construtec destacar pel seu atractiu i innovació en el disseny.

Una convocatòria en què ha destacat no només la satisfacció generalitzada dels expositors, els qui afirmen haver complert les seves expectatives, sinó també l'optimisme i il·lusió dels professionals. En aquest sentit, Camilo Blanco, de Bossia, assenyala que "les expectatives han quedat cobertes tant per nombre de visitants com per la seva professionalitat". "Estem molt contents ja que s'han fet bons contactes i hem fidelitzat a la nostra xarxa de distribució".

"A més, hem percebut molta il·lusió per conèixer novetats. S'està recuperant la il • lusió en el sector". Per la seva banda, Luis Miguel Cancio, de Cancio, afegeix que: Estem molt contents amb aquesta convocatòria. Ha estat bona l'afluència de públic i els clients amb ganes de conèixer novetats ", i José Ignacio Hernández, de Díez Racó, comenta: S'han complert els nostres objectius ja que hem aconseguit molts contactes".

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis