Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El centro de clientes Case de París celebra su primer aniversario

El centre de clients Case de París celebra el seu primer aniversari

13/10/2010

13 octubre 2010

Façana del centre de clients de Case a París
Façana del centre de clients de Case a París.

Per commemorar el primer aniversari de la inauguració del centre de clients Case de París, Case Construction Equipment celebrarà una volta una mica diferent. El 15 d'octubre del 2010 arribarà a París deu equips acuradament seleccionats formats per alguns dels millors operaris de països de tot Europa (Regne Unit, Noruega, Bèlgica, Sèrbia, Alemanya, Espanya, Itàlia, França, Dinamarca i Polònia) per competir durant dos dies en una sèrie de proves de gran dificultat tècnica. El primer dia hi haurà una sessió inicial d'entrenament perquè els equips es familiaritzin amb la pista i amb les diferents proves i estiguin preparats per iniciar la competició el segon dia.

Aquests destres operaris hauran de demostrar la seva habilitat i la seva experiència en un total de quatre proves, a les quals s'afegiran algunes sorpreses durant la celebració de l'acte en forma de desafiaments inesperats que els obligaran a superar encara més.

La nit del 16 d'octubre, després de la competició, se celebrarà un sopar de gala en què s'anunciarà l'equip guanyador, al qual es lliurarà el corresponent trofeu.

El centre de clients Case, inaugurat l'any passat, s'ha dissenyat perquè els clients disposin d'unes instal·lacions on es puguin veure i manejar les màquines en un mitjà de treball real. El centre de 6,6 hectàrees compta amb sis zones de demostració i un auditori cobert amb 80 seients des d'on es poden veure les màquines, a més d'aules, instal lacions de càtering i un museu Case. Al mateix lloc hi ha també un centre de formació tècnica per a especialistes en assistència.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis