Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hasco mejora la productividad en la producción de moldes
Hasco: pavelló 1, estand A23

Hasco millora la productivitat en la producció de motlles

Redacció Interempreses05/10/2010

5 octubre 2010

A la fira K de Düsseldorf d'aquest any el fabricant de normalitzats i especialista en canal calent, Hasco , presentarà al públic especialitzat les últimes novetats en normalitzats, alhora que celebra el seu 50 aniversari.

El 1960 es va inscriure com palesa la idea de Rolf Hasenclever de simplificar la fabricació de motlles d'injecció mitjançant elements estandarditzats. Gràcies a ella, els motlles d'injecció podien fabricar de manera molt més ràpida i econòmica, i la producció de peces de plàstic va començar a fabricar-pràcticament sense avaries. Amb aquesta intenció, Hasco desenvolupar solucions amb clients del sector de la fabricació de motlles i transformació de plàstics per augmentar la productivitat.

Construccions de motlles

El acreditat acer tractat d'alt rendiment Toolox33 ja està disponible com placa P sense perforar, com placa de suport fabricada en qualitat K20 o com K252 amb tolerància de mecanitzat en els orificis del motlle.

Les característiques especials d'aquest material permeten un acabat en una sola operació de subjecció. A més, utilitzant el tensor A8001 de Hasco és possible reduir encara més el temps de preparació. L'estructura homogènia sense sofre permet polits brillants i magraners. L'elecció del material té una influència essencial en la rendibilitat de la fabricació de motlles, així com en la vida útil de les eines.

Desemmotllament

L'ampli programa amb enclavament de plaques, expulsors de doble etapa, elements d'engranatge i noios eclipsis per al desemmotllament de rosques i negatius interns, li proporciona a l'usuari diverses possibilitats d'ús particular. La nova coberta del sistema d'expulsió Z1216 / ... protegeix el sistema d'expulsió de cossos estranys i redueix els temps d'inactivitat de producció.

Productes Hasco per a la producció de motlles
Productes Hasco per a la producció de motlles.

Temperat

Una àmplia gamma d'elements de refrigeració extreu la calor de la cavitat en tots els punts desitjats, proporcionant així temps de cicle òptims. D'això s'encarrega un assortiment complet de canonades flexibles i connexions, així com nuclis de refrigeració i desviacions.

El nou tap de derivació Z9675 permet substituir orificis del expulsor per refredadors, oferint així una flexibilitat notablement més gran en la construcció de motlles. Amb la nova magnitud intermèdia M9x1 per el tap Z94 i Z940 ara es poden obturar orificis de refrigeració de tipus 8 amb un cost i esforç considerablement menors.

Tecnologia de canal calent

En l'àrea dels canals calents es presenten tant diferents solucions amb tancaments d'agulla com innovadores solucions per a les posicions d'injecció de difícil accés en motlles multicavitat. D'altra banda, s'han incorporat dos nous reguladors en el programa. Amb el regulador de multicanal calent, Z1240 Hasco ofereix un referent quant a eficiència, confort i seguretat.

La tecnologia d'aplicacions de Hasco troba la millor solució per a les seves necessitats específiques i ofereix als clients una àmplia gamma de filtres estandarditzades i elements de canal calent en combinació amb solucions a mida, en tot el món.

Empreses o entitats relacionades

Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis