Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Talleres Corbins incorpora a su gama de productos la prestigiosa marca Fischer
Les noves màquines són conegudes per la seva fiabilitat, simplicitat d'ús i facilitat de manteniment

Tallers Corbins incorpora a la seva gamma de productes la prestigiosa marca Fischer

Redacció Interempreses31/08/2010

31 agost 2010

Tallers Corbins presenta a la Fira de Sant Miquel el nou acord que acaba d'arribar amb la prestigiosa marca italiana Fischer, i les segadores d'herbes per a arbrat i vinya comença ara a distribuir a Espanya. Les segadores Fischer es produeixen des de fa quaranta anys a l'Alt Adige en una zona famosa per les seves pomeres i per la difícil holografia del terreny muntanyós dels Alps, però que serveix com a excel lent camp de proves continu de la resistència mecànica i adaptabilitat a les condicions més adverses del terreny dels productes Fischer. Des de la seva fundació el lema de l'empresa sempre ha estat 'La qualitat fabricada simple', produint màquines de coneguda fiabilitat, simplicitat d'ús i facilitat de manteniment, arribant a oferir actualment un catàleg amb més de 100 models diferents de segadorascon accessoris per a satisfer qualsevol exigència de treball. Els productes Fischer s'han guanyat la confiança de milers d'usuaris arreu del món, tant a Europa com als Estats Units o Austràlia.

La tradició es troba la innovació, com en el model GL4, màquina amb extraordinàries prestacions com el seu sistema de regulació d'amplada dels discos laterals, i es poden adaptar a qualsevol marc de plantació amb un simple moviment hidràulic des de la cabina del tractor. La seva precisió i rapidesa de tall s'aconsegueix amb les fulles de disseny propi de Fischer i el seu sistema de contrarrotación, regulant l'alçada de tall de 4 a 7 cm i aconseguint velocitats de treball de 8 a 10 km / h.

També incorpora de sèrie el sistema mulching, molt apreciat en plantacions ecològiques ja que en una passada s'aconsegueix tallar l'herba i enviar part de la mateixa al peu de les plantes aconseguint que es creï una base d'herba tallada molt fina on li és molt més difícil créixer l'herba, i que alhora es transforma en compost. Opcionalment es poden muntar palpadors hidràulics en els discs laterals per aconseguir un acabat perfecte voltant de la planta fins i tot amb arbres plantats recentment sense danyar-los en absolut, ja que el particular disseny del palpador permet regular la sensibilitat del mim segons el gruix del tronc de la planta .

El model GL4 disposa d'un sistema de regulació d'amplada dels discos laterals es pot adaptar a qualsevol marc de plantació amb un simple moviment...
El model GL4 disposa d'un sistema de regulació d'amplada dels discos laterals es pot adaptar a qualsevol marc de plantació amb un simple moviment hidràulic.
Un altre dels models, la segadora SL està especialment indicada per a plantacions de copa molt gran i que necessiten d'un desplaçament lateral de prestacions extraordinàries, aconseguint per exemple en una màquina de 2,50 metres de tall un desplaçament lateral des del centre del tractor de 2,60 metres, permetent d'aquesta manera que el tractor passi pel centre del carrer d'arbres mentre que la màquina talla l'herba dels arbres amb formació en copa.

GLM, és la segadora d'herbes dissenyada i desenvolupada per poder adaptar-se a plantacions molt estretes de vinyes i on s'incorpora la coberta vegetal, (GLM4 / 35 de 85 cm a 1,45 metres) disposant d'una àmplia gamma de models per a diferents marcs de plantacions i amb les mateixes prestacions de treball que models de major envergadura.

La segadora GLM està dissenyada per adaptar-se a plantacions molt estretes de vinyes
La segadora GLM està dissenyada per adaptar-se a plantacions molt estretes de vinyes.

Empreses o entitats relacionades

Talleres Corbins, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis