Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Cristian Moreno, director comercial de Europlast Bufalvent
"El perfil del visitant de Construtec és per a nosaltres l'ideal per desenvolupar la nostra activitat"

Entrevista a Cristian Moreno, director comercial de Europlast Bufalvent

Redacció Interempreses06/07/2010

6 juliol 2010

Europlast Bufalvent SL és especialista en la fabricació i comercialització de dipòsits i cisternes de polièster per a l'emmagatzematge d'aigua, aigua contra incendis, aigua pluvial, fosses sèptiques, separadors de greixos i clarificadors d'aigües grises. Aquest any, l'empresa exposa per primera vegada en Construtec .
Cristian Moreno, director comercial de Europlast Bufalvent
Cristian Moreno, director comercial de Europlast Bufalvent.

Quin és l'abast de Europlast Bufalvent?

Gràcies a la tasca de tots els nostres col·laboradors, hem experimentat al llarg dels anys un procés d'expansió per tot Espanya, cobrint també els dos arxipèlags, Canàries i Balears, i fins i tot obrint-nos a mercats exteriors, fonamentalment a França i Portugal.

Què ha motivat a la seva empresa a participar per primera vegada en Construtec?

El que ens ha motivat a participar per primera vegada en Construtec és el fet de considerar el saló més adequat en l'àmbit nacional dedicat al sector de la construcció. Poques reunions, per no dir cap, són les que ofereixen la garantia d'èxit que ofereix Construtec, pel que fa a resultats, visitants i organització. Per això ens hem decidit a fer el pas i ser part d'aquest saló

Quins són els principals objectius que es planteja amb la seva presència en el certamen?

Els objectius que nosaltres considerem com els pilars en aquest certamen són, en el nostre cas, difondre una elegant imatge de la nostra empresa, perquè la gent ens situï, més si és possible, dins de l'oferta existent en el nostre sector. També ens interessa prendre-li el pols al mercat dels materials de la construcció i comentar les noves tendències amb els professionals del sector, i no se'ns ocorre un lloc millor per fer-ho que Construtec.

Quins considera que són els aspectes més positius del saló?

Són dos els aspectes que ens han fet decidir-nos a participar en aquesta fira: el nombre de visitants i el perfil dels mateixos. I són aquests els aspectes que ens agrada destacar del saló. D'una banda, el gran nombre de visites que han anat en anteriors convocatòries. Pensem que provoca un efecte crida entre els expositors i altres visitants, convertint a Construtec a la fira del sector amb més afluència del país. A això cal sumar-li el caràcter marcadament professional de totes aquestes persones. El perfil del visitant de Construtec és per a nosaltres l'ideal per desenvolupar la nostra activitat.

De quina manera una fira com Construtec pot servir d'ajuda a les estratègies de màrqueting de la seva empresa?

La nostra presència al saló Construtec la orientem dins d'una estratègia de màrqueting que nosaltres considerem perfecta. Volem reforçar la nostra imatge d'empresa en un sector, el dels materials de la construcció, que durant tot el llarg recorregut de Europlast sempre ha estat un pilar fonamental. L'oportunitat que ens ofereix el saló per a dur a terme aquesta part de l'estratègia no té rival. La plataforma per donar a conèixer la marca i els productes és difícilment superable. Però més important encara és intercanviar idees amb els que són el motor de la signatura: els nostres clients. En aquest cas Construtec torna a ser, de nou, el lloc més adequat.

Considera les instal·lacions de la Fira de Madrid i la pròpia capital d'Espanya els llocs més adequats per a una fira de les característiques de Construtec?

Considerem excel lent la ubicació d'una fira del calat de Construtec, ja que Madrid està situada geogràficament en un lloc perfecte per celebrar un esdeveniment de semblant envergadura. A més, disposa dels serveis d'aeroport més moderns del país, un punt molt important pensant en l'ampli sector internacional sempre present. Pel que fa a la Fira de Madrid i les seves instal·lacions només podem dir que estan a l'altura de l'urbs en què es troben, quant a serveis oferts i quant a l'accessibilitat, que ens sembla immillorable.

Quina opinió li mereix IFEMA com a institució firal organitzadora del certamen?

Absolutament positiva. En el transcurs dels últims anys Ifema desenvolupa els esdeveniments professionals més destacats del país. I en aquest temps ha demostrat amb escreix la seva immillorable organització i òptima tecnologia. És per això que el nombre d'expositors i visitants sempre se situa en les cotes més altes del nostre país. És més, tant uns com altres coincideixen unànimement com una magnífica gestió que fa Ifema de les fires i salons que organitza.

Empreses o entitats relacionades

Construtec - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    05/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis