Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Man España y TECE colaboran en la formación en seguridad vial

Man Espanya i TECE col·laboren en la formació en seguretat viària

24/05/2010

24 maig 2010

Les instal·lacions de l'Escola RACC de Conducció Segura Madrid Sud, a Moraleja de Enmig, van ser escenari el passat dia 5 de maig de la presentació dels diversos sistemes de seguretat que pretén promocionar l'automòbil club, mitjançant la seva participació a la plataforma internacional eSafety Aware. L'esdeveniment va comptar amb la participació dels pilots espanyols Fernando Alonso i Carlos Sainz, així com del president de la FIA, Jean Todt, que van estar acompanyats per Emilio Dávila, cap de Projecte de la Unitat de Tecnologies de la Informació per al transport a la Comissió Europea, i Sebastià Salvadó, president del RACC.

Durant la jornada es van analitzar diferents elements de seguretat, amb especial atenció sobre el control electrònic d'estabilitat, ESP, que serà obligatori a partir del 2011 en els turismes de la Unió Europea, encara que sistemes similars ja s'apliquen en el transport professional des de fa diversos anys. Actua sobre les diferents rodes del vehicle per evitar derrapades i pèrdues d'adherència en cas de ser necessari realitzar una maniobra brusca. Els experts asseguren que reduiria en 600 el nombre de morts anuals a les carreteres espanyoles, i en 4.000 a tot Europa.

La prova que aquests sistemes de seguretat viària, i molts altres, ja estan disponibles en els vehicles pesats, va córrer a càrrec de TECE, empresa de formació que col·labora amb MAN Iberia. Per a això, es van realitzar demostracions amb una tractora MAN TGX 18.440, que incorpora l'última tecnologia en matèria de seguretat, i que és utilitzada per MAN Iberia per a la realització de cursos de conducció segura i econòmica ProfiDrive, per a empreses i professionals.

Un camió de Man, durant la presentació de sistemes de seguretat
Un camió de Man, durant la presentació de sistemes de seguretat.

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    30/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    25/07/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis