Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solar, biomasa y geotérmica: en el punto de mira de la termotecnia
Buderus aposta per les energies renovables

Solar, biomassa i geotèrmica: en el punt de mira de la termotècnia

Font: Buderus04/05/2010

4 maig 2010

Tots som responsables de la cura del nostre planeta i de la qualitat del nostre medi ambient. Les energies renovables com la solar, la de biocombustibles (procedents de la biomassa), i la geotèrmica són excel lents alternatives als combustibles fòssils que ja poden ser aprofitades per les noves tecnologies de Buderus , com a fonts d'energia neta que ajuden a estalviar combustibles cars i cada vegada més escassos.

El sol brilla contínuament sobre el nostre planeta proporcionant llum i calor de forma gratuïta, sense cap contaminació. Amb els productes solars Logasol de Buderus qualsevol pot beneficiar-se del poder calorífic del sol, mitjançant una inversió rendible que ens permet participar activament en la protecció del medi ambient.

Guanyar en confort i estalviar energia

Depenent del disseny i de la grandària de l'equip solar, es podrà cobrir des d'un 30% fins un 95% de l'energia necessària per l'escalfament de l'aigua sanitària i fins a un 30% de les necessitats de calefacció. I, tot això, sense emissions contaminants i sense un consum innecessari de combustible. Aquest consum es podria reduir encara més combinant el sistema de calefacció amb una caldera de baixa temperatura o de condensació. Amb una instal lació solar de Buderus s'estalvien combustibles i costos. Amb una superfície de col·lectors de 6 metres quadrats s'evita l'emissió a l'atmosfera de 1.000 quilos de CO 2.

El programa 2010 de tecnologia solar Buderus ofereix conceptes adaptables a tot tipus d'habitatges. Una tecnologia moderna amb una relació convincent entre prestacions i preu: l'equip solar Logasol amb col·lectors SKE, SKN i SKS. Buderus ofereix tres tipus de col·lectors solars que són capaços de convertir eficaçment l'energia solar gràcies a una superfície d'absorció amb un revestiment especial i de beneficiar-se d'una llarga vida útil gràcies a la bona qualitat dels productes Buderus.

Els nous col·lectors solars de tubs de buit Vaciosol de Buderus no només són eficients, sinó que també tenen un disseny atractiu. Perquè el col lector pugui copsar els raigs de sol cada hora del dia, l'absorbidor té forma arrodonida. Així sempre està orientat cap al sol sense importar la seva ubicació. Els nous col·lectors Buderus a més d'un benefici per al medi ambient tenen un disseny que s'adapta perfectament a les cobertes de la casa ja sigui en muntatge pla o sobre teulada inclinada. Compten amb un recobriment altament selectiu (PVD) i un vidre solar d'alta durabilitat.

 Com a empresa innovadora en el sector de calefacció, Buderus ofereix una àmplia gamma de productes d'alta qualitat...

Com a empresa innovadora en el sector de calefacció, Buderus ofereix una àmplia gamma de productes d'alta qualitat, elevada eficiència energètica i respectuosa amb el medi ambient.

Geotèrmia: bomba de calor reversible Logafix WRHP

La Logafix WRHP és una bomba de calor per a instal·lació interior que es pot connectar a un sistema de calefacció tradicional ja existent amb radiadors i unitats de refrigeració. Les seves característiques més importants són un rendiment excel lent, un important estalvi d'energia i la reducció dels costos de calefacció i de refrigeració. La seva eficiència és màxima gràcies a l'optimització control i la llarga vida útil dels components amb els que s'instal el sistema.

La nova bomba de calor reversible fred / calor d'Buderus conté tant els components necessaris per al circuit de refrigeració com els del circuit de calefacció. Ofereix una dimensions compactes, un baix nivell de soroll i la possibilitat de producció d'ACS mitjançant un acumulador extern. Gràcies a les seves característiques singulars, aquest sistema supera de manera independent els límits tradicionals de funcionament al mateix temps que el dispositiu de transmissió tèrmica controla la bomba de circulació mitjançant una càrrega variable, de manera que es garanteix el correcte funcionament, encara en condicions crítiques.

A més, en controlar els canvis de temperatura, la Logafix WRHP ajuda a estalviar energia elèctrica ja que el control electrònic del microprocessador d'última generació regula el dispositiu d'acord amb la temperatura de l'entorn, proporcionant calefacció o refrigeració segons les necessitats específiques.

Biomassa: Caldera de combustible sòlid Logan G211

La nova caldera de biomassa per a combustible sòlid proporciona la calor exacte que es desitgi. Està dissenyada per a la combustió de fusta i es pot combinar amb una caldera per gasoil o gas. Aquesta nova caldera Buderus fabricada en fosa i de construcció particularment robusta es caracteritza per la seva llarga vida útil, fiabilitat, eficiència i facilitat de maneig. A més, un intercanviador tèrmic de seguretat permet evacuar automàticament l'energia sobrant i garanteix una seguretat de funcionament encara més gran.

La caldera Logan G211 d'Buderus té una vida útil inigualable, gràcies a la sòlida estructura dels seus elements en cascada. A més, és molt fàcil de manejar i s'integra i instal fàcilment al circuit de calefacció ja existent. El compartiment d'ompliment i el cabal, d'àmplies i accessibles dimensions, asseguren un senzill maneig. A part de la seva solidesa, la caldera Logan G211 en cascada garanteix una temperatura agradable, hivern rere hivern. Especialment concebuda per a la fusta, aquesta nova caldera està proveïda d'un compartiment i d'una porta d'ompliment de grans dimensions (Podeu fer troncs de fins a 68 centímetres). La seva forma allargada facilita la instal lació en els racons més estrets. També forma part del subministrament un regulador de combustió que fixa automàticament l'arribada de l'aire quan la temperatura sobrepassa el marge de potència. Amb tot això, la Logan G211 arriba a un rendiment de fins a un 70%.

Empreses o entitats relacionades

Bosch Comercial e Industrial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    30/07/2024

  • Newsletter Obras públicas

    25/07/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis