Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una Case CX470B llega a Jerez de la Frontera para trabajar en la explotación de canteras

Una Case CX470B arriba a Jerez de la Frontera per treballar en l'explotació de pedreres

29/04/2010

29 abril 2010

L'empresa Jerez Manuel Alba, SA ha adquirit recentment una Case CX470B que destinarà a l'excavació i moviments de terres per a l'explotació de pedreres. Antonio Domínguez, SL, distribuïdor oficial de Case per a la zona, va fer el lliurament de les claus el passat mes de març.

Des de l'inici del seu camí, el 1983, Antonio Domínguez, amb seu a Jerez de la Frontera (Cadis) ha tingut relacions amb Case. Primer, com a agent tècnic col·laborador a Andalusia i des de 1987 es va constituir l'empresa com Antonio Domínguez, SL, sent distribuïdor oficial de la marca. Durant tot aquest temps, aquesta empresa familiar ha anat consolidant el seu negoci fins a obtenir el reconeixement dels seus molts clients.

La serietat i el bon fer de tots ells és, de fet, un dels motius del seu prestigi, amb un acurat servei tècnic, tant d'assessorament com de postvenda. No és d'estranyar llavors que, tot i que el 2009 ha estat un any difícil per al sector, Antonio Domínguez estigui satisfet amb els resultats, com ell mateix confirma: "Hem realitzat diverses operacions de retrocarga, minicarregadores midiexcavadoras de cadenes i algunes unitats de la gamma pesada, de manera que tot i la situació s'han complert objectius i hem capejat el temporal amb nota ".

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis