Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cespa Barcelona elige equipos de Ausa para limpiar las calles de la Ciudad Condal

Cespa Barcelona tria equips d'Ausa per netejar els carrers de la Ciutat Comtal

20/01/2010

20 gener 2010

Per realitzar les tasques de neteja dels carrers de Barcelona, Cespa necessita equips que tinguin una elevada capacitat de càrrega i autonomia, i que alhora siguin polivalents, fiables i respectuosos amb el medi ambient.

Així, la gamma multiservei de Ausa permet que es pugui equipar cada màquina amb diferents implements, que faciliten la realització de funcions molt diverses.

El Modec elèctric és ara el responsable de recollir les papereres i els mobles de la ciutat. Especialment dissenyat per respectar el medi ambient, inclou un equip de neteja i hidronetejador, intercanviable amb equip de neu (pala llevaneu i escampador de sal).

Per la seva banda, el vehicle multiservei M 300 H 4X4 se centra en la neteja de les zones que tinguin taques de greix, tant en contenidors com a papereres. Aquest polivalent equip permet dur a terme diferents tasques municipals, convertint-se en escombradora, desbrossadora lateral, netejadora d'alta pressió o llevaneus.

La B 300 H té una capacitat de 3 m 3, descàrrega en alçada, turbina de 13.000 m 3 / hi inclou 2 o 3 raspalls. És un equip respectuós amb el medi ambient, ja que el seu motor Volkswagen Euro V TDI d'última generació genera una quantitat mínima de CO 2 i consumeix un baix nivell de combustible.

Per altra banda, la Egholm 2200 ofereix com a plus les seves reduïdes dimensions, perfectes per operar en els difícils espais que conformen el casc històric de les ciutats i que no interfereixen en el seu excel lent rendiment.

La B 300 H té una capacitat de 3 m 3
La B 300 H té una capacitat de 3 m 3.

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis