Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atlas Copco lanza su nueva campaña dirigida a los usuarios de aire comprimido

Atlas Copco llança la seva nova campanya adreçada als usuaris d'aire comprimit

30/10/2009

30 octubre 2009

Atlas Copco, amb el propòsit d'adaptar a les necessitats d'aire comprimit dels nous mercats i aplicacions emergents, presenta la seva nova campanya 'Es busca' a través de la qual espera rebre informació de primera mà per part dels usuaris d'aire comprimit.

Qualsevol companyia està convidada a registrar a la web creada per aquest motiu, explicant com o per què intervé l'aire comprimit en els seus processos.

Per participar és necessari emplenar el formulari que es troba publicat a la web: www.atlascopco.es / aireindustrial explicant breument l'aplicació, i en la qual es troben publicades també les bases de la campanya, que conclourà el 31 de març de 2010.

Atlas Copco contactarà personalment amb cadascun dels participants per fer-li lliurament d'una memòria USB de 4 Gb com a obsequi (veure bases del concurs), i per haver-se registrat a la web per explicar l'ús que fan de l'aire comprimit.

També es premiaran diferents categories d'aire comprimit: aplicació d'aire comprimit en general, aplicació d'aire comprimit mediambiental / estalvi energètic, aplicació d'aire comprimit exempt d'oli / aire instrumentació i aplicació de nitrogen.

Els premis són 4 viatges per a 2 persones amb una estada de 2 nits a Bèlgica, incloent una visita guiada a la fàbrica de Copco a Anvers.

Hi haurà un 5è premi (d'iguals característiques a l'anterior) que serà el resultant del sorteig realitzat entre totes les subscripcions presentades.

Campanya 'Es busca'
Campanya 'Es busca'.

Empreses o entitats relacionades

Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis