Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a JCB obtuvo beneficios de 50 millones de euros en 2008

JCB va obtenir beneficis de 50 milions d'euros el 2008

30/10/2009

30 octubre 2009

JCB va obtenir uns beneficis abans d'impostos de 50 milions d'euros amb una facturació de 2.600 milions d'euros. Amb unes vendes totals de màquines de 57.000 unitats i una participació de mercat global del 10.8%. Amb aquests resultats, JCB es manté en el tercer lloc mundial de fabricants d'equips de construcció.

Digne de menció durant 2008 va ser la Divisió Agrícola, JCB Agriculture, que va créixer per sisè any consecutiu, amb un increment en vendes d'un 14% en el sector agrícola, sens dubte molt millor que el mercat d'equips de construcció, que per contra es va reduir en un 15% durant 2008.

JCB anunciar els seus resultats anuals al temps en un acte en què es va anunciar el proper increment en producció d'excavadores a nivell global amb l'obertura d'una nova planta d'acoblament a Brasil. La producció de la retrocarregadora número 400.000 per JCB va ser també reconeguda en una cerimònia especial en aquest acte.

Empreses o entitats relacionades

JCB Maquinaria, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    17/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    15/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, MadridJornadas Interempresas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis