Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case inaugura un centro de demostraciones para clientes

Case inaugura un centre de demostracions per a clients

23/10/2009

23 octubre 2009

El passat 16 d'octubre, es va inaugurar oficialment el nou Centre per Clients en Monthyon, amb l'assistència de més de 80 convidats entre els quals hi havia tant distribuïdors de la xarxa Case com a empleats que van anar a veure el lloc en funcionament per primera vegada.
El centre per a clients Case de París, amb un cost total de 3 milions d'euros, oferirà als clients de tot el món l'oportunitat de provar la gamma íntegra de maquinària de construcció Case en condicions reals de treball.
El centre compta amb 1.900 m 2 dedicats a exposició, un auditori, restaurant i tallers, i està situat enmig d'una superfície de 16 hectàrees expressament dissenyades per a emular diferents condicions de treball.
En lloc de limitar-se a fer demostracions amb la maquinària en un format d'exhibició, Case posarà a prova els equips en aplicacions específiques del client per tal de confirmar la idoneïtat dels models per a les tasques requerides. Els clients podran provar la maquinària, simulant les necessitats de la seva obra i trobant així els equips apropiats per a cada tasca.
Centre per a clients Case de París
Centre per a clients Case de París.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis