Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Prefabricats Planas: soluciones innovadoras para el mundo del prefabricado
Fruit del seu constant treball en innovació, l'empresa mostrarà a Construmat els productes que ha llançat recentment al mercat

Prefabricats Planas: solucions innovadores per al món del prefabricat

Redacció Interempreses20/03/2009

20 març 2009

Prefabricats Planas acudirà a la propera edició de Construmat amb una mostra dels productes i obres dels seus tres divisions: Planas industrial, Planas Ark i Planas 21.

Sempre treballant en la innovació i el desenvolupament de nous productes, l'empresa presentarà al saló els productes que ha llançat recentment al mercat.

Es tracta de sistema de façana ventilada totalment prefabricada, un projecte desenvolupat conjuntament amb el despatx d'arquitectura Pich-Aguilera, que dóna resposta a les noves exigències i normatives en la construcció d'edificis, les prelloses massisses o lleugeres; semi o totalment acabades, amb la possibilitat de polir-en la seva cara superior i portin incorporat l'acabat final de paviment, un panell prefabricat per a façanes sense pont tèrmic, amb gran varietat d'acabats buixardats i polits, i els banys prefabricats, sostenibles, adaptables a múltiples usos, de fàcil muntatge i preparats per al seu ús immediat.

Aquestes novetats es podran veure, juntament amb altres solucions de l'empresa, a Construmat, al pavelló 4, estand C-305

Múltiples acabats i aplicacions

Les prelloses, massisses o lleugeres, ofereixen la possibilitat de lliurar-polides per la part superior o bé incorporat l'acabat final de paviment. Es tracta d'elements prefabricats pretensats que permeten salvar llums importants de forjat, d'ample i formes ajustables en funció de la superfície a cobrir.

D'altra banda, la façana ventilada és totalment prefabricada. Composta de dues capes, una portant i l'altra decorativa, unides per un sistema exclusiu i amb l'aïllament incorporat, es pot subministrar amb gran diversitat d'acabats, tant per la cara exterior, com la interior. El sistema tradicional de façana ventilada, que consisteix a posar capa per capa en obra, es resol aquí amb un únic element prefabricat, fàcil i ràpid de muntar, amb només un industrial implicat, evitant així tot el treball de col·locació en alçada dels suports, guies, aïllaments i plaques lleugeres.

Amb la combinació dels diferents elements prefabricats pot compondre un bany adaptat a qualsevol necessitat
Amb la combinació dels diferents elements prefabricats pot compondre un bany adaptat a qualsevol necessitat.

Quant al panell prefabricat, es lliura sense pont tèrmic i com a element únic de façana, o perquè actuï només com pell exterior. Amb la possibilitat de lliurar amb acabats polits, ratllats, etc., El seu gruix és variable, lleuger o massís.

Finalment, els banys prefabricats, sostenibles, adaptables i fàcils de muntar, són idonis per a espais industrials, centres d'ensenyament, centres sanitaris, etc. Estan formats per un panell tècnic, sostre, paviment i panells de tancament, elements que permeten una gran varietat d'acabats i colors personalitzats, a l'exterior i interior, podent crear ambients acollidors i agradables. Un dels avantatges a destacar en els banys, és la total absència de juntes, pel que el seu ús en espais amb exigències sanitàries importants és molt adequat. El panell tècnic és l'element principal que actua de panell autoportant i sustentador d'altres elements, com escales, altells, etc. Realitzat en formigó massís de diversos gruixos, disposa de totes les instal·lacions necessàries passades per l'interior del panell, de forma no visible, a punt de connectar. Està pensat per ser el panell que contingui els elements sanitaris mitjançant la combinació de diferents mòduls (vàter, rentamans, dutxa i / o urinari) per poder obtenir així un bany que respongui a qualsevol necessitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    03/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis