Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Case celebra la tradición y la innovación en Intermat 2009
L'empresa exposa per primera vegada les màquines de la divisió Case Special Excavators (CSX)

Case celebra la tradició i la innovació en Intermat 2009

Redacció Interempreses06/03/2009

6 març 2009

Case Construction Equipment revela revolucionàries iniciatives mediambientals i un enfocament totalment nou del disseny d'excavadores per a aplicacions especials en la fira Intermat d'aquest any. L'empresa es fa notar amb les seves noves tecnologies i equips i, encara Case se centra en el futur, celebra també els seus 40 anys en la primera línia del disseny de minicarregadores.

Israel Celli, el recentment nomenat vicepresident de vendes i màrqueting per a la regió d'Europa, es reunirà amb clients i premsa de tot Europa a la fira internacional d'equips de construcció. Casi aprofita l'esdeveniment per esbossar la nova divisió regional en l'estructura organitzativa de l'empresa, i revela una nova identitat de marca que consolida la posició de l'empresa com un dels líders del sector mundial de maquinària.

Les excavadores per a treballs pesats Case també estan presents a l'estand de la companyia de Intermat
Les excavadores per a treballs pesats Case també estan presents a l'estand de la companyia de Intermat.

Visió general de l'estand

Amb 30 equips en exhibició, en una àrea de més de 3.300 metres quadrats, Case és un punt d'interès per als visitants del Hall 5A, situat al cor del centre d'exposicions Paris-Nord. L'empresa divideix la seva completa gamma en equips lleugers i pesats. S'exposen des de les més petites miniexcavadores fins a la carregadora de pneumàtics 1221E, incloent manipuladores telescòpiques i excavadores de pneumàtics i de cadenes. Entre els nous models es troba la línia de minicarregadores 400 Sèrie 3.

També s'exposen per primera vegada les màquines de la divisió Case Special Excavators (CSX). Aquesta divisió produeix excavadores amb dissenys d'accessoris especials, des excavadores de demolició de gran abast fins a models de dragatge de llarg abast, des d'equips per manipulació de materials amb cabines elevades fins excavadores de moviment de terres d'excavació massiva.

Responsabilitat social

La preocupació pel medi ambient ocuparà un primer pla el 2009. També es posa clarament de manifest el sentit de responsabilitat corporativa internacional de l'empresa. Tan sols en l'últim any Case ha ajudat amb el subministrament d'equips a la ciutat de Pirapora del Brasil en l'abastament d'aigua potable, la Xina en la neteja de la neu dels carrers, a la Guàrdia Nacional dels EUA en les operacions de neteja després dels tornados que van assolar Kansas, ia l'Associació d'Orfes de la Policia d'Istanbul (Turquia) en l'augment dels fons per als nens sense llar. A Espanya, l'empresa col·labora amb Intermon Oxfam, i per mitjà d'aquest vincle contribueix econòmicament durant un any amb cada venda que fa d'una minicarregadora.

En Intermat, Case exposa per primera vegada les màquines de la divisió Case Special Excavators (CSX)...
En Intermat, Case exposa per primera vegada les màquines de la divisió Case Special Excavators (CSX), que produeix excavadores amb dissenys d'accessoris especials.

Atenció prioritària al client

Encara que els nous equips acaparen sens dubte l'atenció, Case i els seus distribuïdors ofereixen solucions completes als seus clients. L'estand incorpora un centre especialitzat de producte, en el qual s'explica el subministrament de recanvis originals i el catàleg de components per a clients, així com les ofertes de servei de Case i de la seva xarxa de distribuïdors líders en el mercat.

Alguns exemples són el nou sistema GPS Eagle Eye, una solució telemàtica que permet als clients fer un seguiment del seu equip en línia. Es vincularà Eagle Eye al contracte de manteniment Case Care per proporcionar absoluta tranquilitat als clients.

Casi presenta també als seus clients una gamma completa de serveis financers personalitzats per als equips de construcció Case, entre els quals figuren el programa de garantia ampliada Safegard i les solucions de 'leasing' a través de la seva divisió financera CNH Capital.

Els distribuïdors de Case i els clients poden beneficiar-se també de programes especials de lleialtat i atractius plans de finançament, així com d'una introducció a l'oferta de renovació de Case.

C assegurar en acció

Durant molts anys l'estand de Case ha atret als visitants no només pels equips exposats sinó també pels xous en directe realitzats durant l'exposició. I Intermat 2009 ve amb un "sensacional espectacle".

I, per a aquells que se senten orgullosos de ser propietaris del seu maquinària Case, l'empresa ha llançat recentment una nova botiga. També disponible en línia en www.caseceshop.com , la botiga de l'estand oferirà una àmplia gamma de roba de treball, roba de la marca, regals, models i ofertes especials.

Empreses o entitats relacionades

Case Construction Equipment (CNH Industrial Maquinaria Spain)

Comentaris de l'article/notícia

#1 - miguel
11/01/2010 15:22:16
buenas tardes,necesito recambios para la case 184o,agradecería informacion donde puedo conseguir dichos repuestos,muchas gracias

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    10/10/2024

  • Newsletter Obras públicas

    08/10/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis