Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Celesa presentó en ExpoCadena su nueva gama de productos Powercoil
Eines de tall

Celes presentar a ExpoCadena la seva nova gamma de productes Powercoil

Redacció Interempreses03/03/2009
Els passats 27 i 28 de febrer i amb motiu de la celebració de Expocadena, Celes presentar el seu nou catàleg de Inserts per Rosques Powercoil 09. Amb una edició de més de 100 pàgines de catàleg, Celes presentar una nova línia de productes que solucionen aplicacions, tant per a la reparació de rosques al taller de manteniment com en el taller d'automoció. Aquest producte, també s'utilitza a gran escala per reforçar rosques en materials tous com alumini, llautó o plàstic, així com per prevenir trencaments en rosques per a unions sotmeses a altes vibracions com poden ser les d'un motor d'avió.

Dins de l'àmplia gamma que Powercoil ofereix, destaquen els inserts per a rosques poc habituals com són la 8-UN i la BSB així com la sèrie d'inserits autoblocants amb forma poligonal en l'anell central que provoca una unió fixa entre l'insert i la rosca prèvia d'inserit. Entre els mascles de rosca prèvia d'inserit, s'inclouen mascles per treballar a mà ia màquina, per a forat passant en forma B, o cec en geometria helicoïdal a 35 º. Els comprovadors de rosca prèvia d'inserit completen aquesta família.

La gamma d'estoigs és àmplia i està preparada per cobrir les necessitats tant d'aplicacions concretes com d'aplicacions generals que poden tenir lloc al taller de manteniment.

Entre els mascles de rosca prèvia d'inserit, s'inclouen mascles per treballar a mà ia màquina, per a forat passant en forma B, o cec en geometria helicoïdal a 35 º

Entre les eines d'inserció s'ofereixen les manuals com les utilitzades amb eina electro portàtil, cal destacar la gamma de màquines pneumàtiques per inserció d'insercions per a rosques disposats en rodet per a l'obtenció d'alta productivitat en insercions en sèrie.

Imagen
La gamma es completa amb la gamma d'inserits Loksert dissenyats per introduir-se en rosques prèvies realitzades amb mascles estàndard. Aquesta gamma també s'ofereix en dues qualitats depenent de l'aplicació, Acer al carboni i inoxidable per treballar en els ambients més adversos. Amb aquesta nova línia de producte Celes complementa el seu programa d'eines de tall Bluemaster amb l'afany de donar-li als seus clients solucions integrals en aquest camp.

Empreses o entitats relacionades

BLUEMASTER by celesa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

    Grúa articulada sobre orugas JEKKO JF990

  • Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

    Blumaq suministra repuestos y productos de mantenimiento para maquinaria de obras públicas y movimiento de tierras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Obras públicas

    12/09/2024

  • Newsletter Obras públicas

    10/09/2024

Enllaços destacats

XVIII 2024 Premios Potencia 21 noviembre, Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis